Använde du ditt bröllopsregister för välgörenhetsdonationer istället för gåvor, och i så fall följde dina gäster med detta?

Tack för A2A.

Ja, vi bad om välgörenhetsdonationer och våra gäster gick med på det. Min man och jag gifte oss tidigt till mitten av trettiotalet, och vi hade bott tillsammans i några år, så vi kände att allt vi inte redan hade som vi skulle behöva, kunde vi köpa för oss själva. Min man var väldigt obekväm med tanken på ett presentregister, även om jag var mer öppen för det, och han var faktiskt den som föreslog att vi skulle undersöka välgörenhetsdonationer som ett alternativ. Det slutade med att vi gjorde ett mycket begränsat register i vår lokala Judaica-butik för vissa rituella föremål som vi behövde, mest för nära familj och vänner vi visste som ville ge oss något personligt, men vår webbplats länkade till välgörenhetsdonationstjänsten. Sedan dess har jag glömt namnet på tjänsten, men det gav gästerna valet av flera välgörenhetsorganisationer som vi stöder. Jag önskar att jag kunde säga att jag kom ihåg vilka välgörenhetsorganisationer, men jag har glömt dessa detaljer också. Den enda jag minns inkluderade var Planned Parenthood. Vi stöder båda starkt planerat föräldraskap, men jag var inte säker på hur många av våra gäster som skulle vilja donera till dem. Det var långt ifrån gästernas favorit, men det fick flera donationer för att hedra vårt bröllop.

Lämna en kommentar