Äpple; hur ger en app tillgång till foton om den inte dyker upp under ”foton” i sekretess?

REDIGERA: Okej så du sa att du använder Instagram. Det kan finnas antingen ett iOS-fel eller ett Instagram-fel, för jag har använt Instagram på iPad och tagit bilder från biblioteket utan problem alls. Jag laddar ner den och ser vad jag kan göra .....

Så när jag laddade ner det och gick till kameraområdet gav det mig aktivera rLibary access-knappen. När jag klickade på det togs jag till Instagram-inställningar I iOS-INSTÄLLNINGAR. Detta är inte Instagrams egna inställningar, och det är inte integritetsinställningarna. Du kommer till detta genom att gå till iOS-inställningarna och bläddra ner tills du ser Instagram och klicka sedan på det. På den sidan står det "Tillåt Instagram att komma åt" och har kontakter, foton, mikrofon och kamera. Du måste se till att Photoswitch är påslagen. Jag gjorde det och allt fungerade. Om du inte ser det skulle jag också kolla igen i sekretessavsnittet. Strömställaren där och inställningen i Instagram är ansluten så när du slår på den på ett ställe slår du på den på den andra och överallt. Hoppas det här är till hjälp!

URSPRUNGLIGT MEDDELANDE:

Meddelandet i appen ger dig vanligtvis möjlighet att antingen gå till inställningarna för sekretess eller Foton för att möjliggöra åtkomst. Vi använder både Apple Photos-appen och Google Photos-appen på vår iPad Air 2, så jag ska experimentera med behörigheterna och se hur det fungerar .......

Så jag vet inte vilken app du använder, men Google-foton tog mig till avsnittet Google Foto i iOS-inställningarna för att aktivera behörigheterna. Google Foton dök också upp i sekretessavsnittet.

Jag är inte säker på varför det inte fungerar för dig. Jag gissar att appen du använder inte är avsedd att ta bilder från ditt bibliotek, men istället för att säga "aktivera kameratillträde" användes ordbiblioteket. Kan du meddela mig i kommentarer vilken app du använder, jag letar upp den för att se om jag kan hitta mer info. Det är förmodligen problem med appen och inte Apple iOS.

Lämna en kommentar