Är det bra att jag håller ett mycket sexigt fotografi av min fru på mitt kontor eftersom jag älskar det när andra killar tittar på det?

Jag skulle genast svara Nej. Jag tror att detta är svaret du har gett, med tanke på hur du ställde frågan. Vem är du? Vem är någon individ?

Individens utsökta skönhet uttrycks endast mycket lite av utseendet. sexiness, som antyds är en så liten del av vem vi är. Människan är en uppsättning kol som är fixerad på ett sådant sätt att vi kan gruppera oss med hänvisning till gemensamma drag. Men inom denna uppsättning är brister eller oegentligheter. De saker som skiljer oss ut, definierar oss som individer.

Det är som vanligt denna delmängd ofullkomlighet som vi kallar skönhet. Vem är personen du hänvisar till? Din fru? Hon var inte din fru förrän du gifte dig med henne. Ett annat sätt, du gifte dig med en person som sedan blev din fru.

Du älskar personen som så småningom blev din fru. Det är denna uppsättning, denna helhet som du valde. Jag ber om ursäkt för det invecklade svaret. Det är viktigt att veta vem karaktärerna är här.

Varför har du ett foto av din fru på skrivbordet (dess syfte)? Varför finns det inte i din plånbok eller på din telefon? Den representativa bilden är det ett rättvist uttryck för den person du valt? Bör din fru komma in på din arbetsplats skulle den introduktion som åstadkommits med bilden på ditt skrivbord inspirera dina kollegor att behandla henne som en uppsättning mänskliga egenskaper, den vackra person som du känner henne att vara? Skulle bilden vara mer sannolikt att inspirera respektlöshet? Viskar och bortser från?

Jag föreslår att du efter vissa grundläggande reflektioner kan fråga andra om deras åsikt. Din fru, kollegor du respekterar (både manliga och kvinnliga). Du är den enda vid detta skrivbord, gift med den här kvinnan. Detta fotografi är ditt personliga uttryck. En reflektion av dig. Ditt val.

Jag önskar er all lycka till. Tack för att du frågar. Jag önskar er lycka och långa, uppfyllande relationer. Jag hoppas det här hjälper.

Lämna en kommentar