Är det dåligt att jag tar nakna bilder av mig själv och håller dem på min telefon men jag skickar inte den till någon?

Inte alls!

Jag har inga sociala medier främst på grund av kryp som följer mig utan anledning så jag raderade dem alla. Jag har bara Quora nu. Missförstå mig inte, jag publicerade inte något mer sexuellt än ett par strandfoton, men det finns fortfarande många krypningar där ute som kommer att trakassera dig för det och vanliga gamla bilder i ditt ansikte. Det är äckligt! HUR SOM HELST…

Jag har fortfarande en passion för fotografering och är nöjd (för det mesta) med min kropp ... så jag tar många bilder av den! Ibland är jag naken, ibland bara med trosor, ibland helt klädd. Medan de är "sexiga nog" för att väcka killar känner jag mig inte som att jag MÅSTE skicka dem. Jag tycker ärligt talat om dem för mig själv. (Inte för att onanera till!) Utan bara för att beundra och hjälpa min självkänsla lite.

Så slumpmässigt när jag tittar igenom min kamerarulle, ser jag en sexig bild av mig och blir som DAMNNNN tjej får det lol. Det enda är, låt inte de nakna selfiesna komma ut på internet någonstans om du inte skickar den anonymt. Även det kan vara skissartat ... om du vill att en kille ska se dig helt naken, gör det personligen och se till att du gömde hans telefon lol. Jag tar ALDRIG bilder av "mina privata tjejdelar" för jag tycker att det är sexigare att lämna upp till killarnas fantasi hur som helst och få honom att vilja ha dig mer lol.

Ledsen om det här var förvirrande och dåligt skrivet. Jag är extremt trött.

PS OM du ska skicka dem är allt om vinklar. TA INTE BARA EN BILD AV DIN VAGINA ELLER BUTT. DET ÄR TRÅKIGT.

Lämna en kommentar