Är det konstigt att ha på mig min bröllopsklänning igen på vår 1-årsjubileumsfest?

Det är egentligen inte så ovanligt men personligen tycker jag inte om det. Jag tycker att det är dumt. Men varför du håller en sådan fest vid ditt första års jubileum är också bortom mig. Du måste ha en jävla make eftersom de flesta män inte kunde hantera detta mycket grumliga gushy sockervadd Pepto Bismo rosa romantiska grejer på ett år. För att inte tala om kostnaderna. Han måste vara laddad (eller måste stanna så för att tolerera svampen) och du måste vara en bra lekman! Jag skulle spara det till din 25: e eller 50: e. Självklart måste du då utforma en plan för hur du ska sträcka den över din kropp som inte längre är storlek 2. (Min mamma försöker räkna ut den där på 60-talet nästa år) Jag sa till henne att bara göra en kopia i sin storlek idag. Hon sa att det inte var samma sak. Men hon är en tjej och ni tycker alla är viktiga. Men tillbaka till din fråga, jag tycker fortfarande att det första året och att bära din bröllopsklänning är bara en dålig idé. Det är som att hon inte har råd att köpa en annan klänning?

Lämna en kommentar