Är det okej att min flickvän gillar andra pojkars foton?

Nej, nej det är inte okej.

Har du någonsin tänkt att det kanske inte är osäkerhet? Jag själv blir bara avstängd av det. Alla säger alltid ”Berätta inte för din partner vem de inte kan följa eller vad de kan gilla” Jag håller med om det men har någon av er ändå att det bara kan vara ett oattraktivt drag som dödar dina partners libido? Det gör det så att din partner inte vill komma i kontakt med dig intimt? Inte säker på om du skulle kalla det en "osäkerhet" men jag tror inte det är. Det är de ständiga liberala mot konservativa åsikterna. ”Jag borde kunna göra vad jag vill, det är mitt liv kontra är det verkligen nödvändigt? De är onödiga handlingar och beteenden. Eftersom jag respekterar alla dina åsikter också har jag haft denna debatt i relationsterapi med en partner och informationen som gavs var "ÄR DET NÖDVÄNDIGT" Är det så stort att inte lägga till personen från det förflutna som du har haft intima upplevelser med? Är det så stort att inte gilla någon annans fotografi som du lockas till och ser ofta? Nej det är det inte, relationer handlar om kompromiss, inte kontroll, kompromiss, om jag känner att min partner är äkta om hur någonting får dem att känna, varför skulle jag inte vilja stoppa det beteendet eller åtgärden? Du kan motsätta dig allt du vill, men det betyder inte att du plötsligt kommer att acceptera något som dina värderingar och moral inte stämmer med.

Här är min luftkonditioneringsanalogi, du är en varmblodig person, din luftkonditionering är på vid 72, du är i ditt underkläder och ingen skjorta, du säger till din partner hej jag är riktigt het jag ska stänga av luftkonditioneringen, de säger ”VARFÖR FÅR DU ALLTID ATT GÖRA DET FRYSNING HÄR” Varför? Eftersom jag bara kan ta av mig en klädsel till, varför för att jag har druckit isvatten med luftkonditioneringen vid 72 och en fläkt blåser på mig och jag fortfarande brinner upp, kan du å andra sidan ta på dig svett, en svettskjorta och gå under filten och lägg till så många lager som möjligt. Din partner har gjort A, B, C och D och känner fortfarande på samma sätt. Kanske är det dags för dig att titta på dig själv internt och gå, behöver jag verkligen fortsätta den här åtgärden eller detta beteende? Min partner har försökt många saker för att inte känna hur de känner, men de känner fortfarande så, så vet du vad? Kanske är det min tur, kanske måste jag sänka växelströmmen till 70 och sätta på lagren.

Så är det verkligen nödvändigt? Nej det är det inte. Du behöver inte gilla den här bilden av slumpmässiga personer på internet, du behöver inte följa den slumpmässiga personen som du tycker är attraktiv. Du behöver inte lägga upp den provocerande bilden av dig själv på internet för att söka validering från fullständiga främlingar. Det är den osäkerhet som mina vänner, inte din partner säger ”hej det gör mig obekvämt” du definierar dem som osäkra när du verkligen är den osäkra. Den person som ger och söker uppmärksamhet från tidigare partners och främlingar, du kallar din partner osäker är din dåliga försvarsmekanism för dem som ropar dig på ditt olämpliga beteende eller handling.

Lämna en kommentar