Är det olämpligt beteende för mammor som min att vara naken på fotografier?Artboard

Hon är vacker!!

Jag kan svara från båda perspektiven. För dig är det naturligtvis konstigt och "oroande", jag menar, det är din mamma! Usch!!! LOL

MEN! Hur tror du att hon blev mamma i första hand? LOL ; )

Jag är mamma. Medan jag håller MÅNGA av mina bilder privata, har hon sett några av mig i bikini, korsetter, bara smakfullt rasande bilder som hennes fästman har tagit. Hennes reaktion är alltid densamma: ”Mamma, är det du?! Varför gjorde du det?" Mitt svar är detsamma: ”För att jag såg vacker ut. Jag filt skön. Jag kommer inte alltid se ut så och vill komma ihåg hur jag såg ut. ” Oss mammor, vi har fortfarande sex. Jag vet, super stort !!! Lol Det är sant dock.

Vad jag ser är en vacker, graciös, självsäker kvinna som är bekväm i huden trots åldrandet. Jag tycker personligen att detta är väldigt passande beteende, så länge hon inte poserar under släktträffar eller hänger sina nakenbilder på manteln i vardagsrummet. LOL

Så länge hon håller sina bilder i ett diskret område och är lämpligt offentligt klädda, säger jag, "du går mamma!" ❤

Lämna en kommentar