Är det värt att starta mitt eget företag för min naturfotografering? Skulle jag göra något?

Hur bra är du på marknadsföring? Om du aldrig på egen hand har marknadsfört och samlat in 100,000 XNUMX $ i försäljning på grund direkt av din marknadsföring av någon tjänst, skulle jag först lära mig denna färdighet innan du öppnar ditt företag.

Hur bra säljare är du? Om du inte har haft erfarenhet av att vara topproducent på minst ett år, lär dig först denna färdighet innan du öppnar ett företag.

Hur bra är du på att annonsera? Har du med säkerhet att du vet hur man får folk att kontakta dig som mest sannolikt skulle betala för ditt arbete? Om inte, lär dig först den här färdigheten.

Hur erfaren är du av att driva ett företag, har du någonsin drivit ett företag tidigare? Om inte, är detta en viktig färdighet att lära sig först.

Hur bra naturfotograf är du? Kan du peka på nationella eller internationella tävlingar eller tidskriftsartiklar med ditt arbete? Har du minst ett seriöst galleri som säljer ditt arbete? Om inte, kommer detta att vara ett viktigt mål att uppnå efter att de fyra första har lärt sig.

Jag är inte hård här, jag vet bara inte vad du tar med till bordet för ett sådant mål. Sanningsvis, om du har alla fem positiva färdigheter och upplevelser, har du ett legitimt skott mot framgång.

Lämna en kommentar