Är fotografiet av JK Rowling i SS-nazistuniform?

Jag har inte sett det, men jag ska antingen säga nej, fan nej eller vad fan pratar du om?

Hon arbetade för Amnesty International och har kämpat för lika rättigheter för ett antal grupper.

Idén att hon till och med skulle överväga att klä sig ut som en nazist, än mindre faktiskt vara en är så bortom verkligheten ……. Jag kan inte föreställa mig hur någon skulle tänka på det.

xxx

Så - jag har gjort en del undersökningar (och - för att vara tydlig gjorde jag det bara efter mina tidigare kommentarer, för jag tvivlade inte på att det fotograferades eller manipulerades på annat sätt) och här är vad jag hittade: -

JKR skrev en hel del om nazister, fascister, människor som hon trodde agerade som nazister, människor som hon trodde agerade som fascister, människor som berömde nazister, människor som berömde nazister och hur de suger.

Vilket - skulle du tro - skulle vara ett okontroversiellt ämne. Eftersom de allra flesta tycker att nazister, fascister, människor som berömmer nazister och människor som berömmer fascister inte är trevliga människor.

Men det visar sig att det finns människor i världen och på webben som tycker att nazister är bra killar. Och fascister är bra killar. Som tror att de är prisvärda, härliga människor som faktiskt borde driva vårt land.

Och de bestämde sig för att sedan JK Rowling attackerade deras avgudar att hon förtjänade att attackera också. Och att det bästa sättet att attackera henne var att photoshopa en bild av henne i en nazistisk uniform.

Och twittra det, skicka det till Facebook och till någon annanstans de kunde.

Därav - en bild av JK Rowling klädd ut som en nazist.

xxx

Som jag sa - tanken på att det var riktigt var en icke-startande. Och alla som tror att det kan vara ... ... de vet verkligen inte vem JKR är. Och jag menar verkligen inte vem hon är - alls.

Lämna en kommentar