Är Google Drive säkert för privata foton?

A2A 🙂

När du säger privata foton är jag inte helt säker på vad du menar. Förutsatt att du pratar om personliga foton av dig själv och din familj / vänner, skulle jag säga, ja. Det är säkert. Låt oss bryta ner det för att hjälpa dig vidare.

Din Google Drive är som standard endast tillgänglig för dig när du är inloggad på ditt Google-konto. Varje specifik fil som du vill dela på Google Drive måste du göra det som en separat process. Du kan sedan också återkalla alla filer som du delat tidigare. Du kan även kontrollera människor kan ladda ner eller göra en kopia av filerna.

Med detta sagt, låt oss prata om Google. Google delar inte dina personliga filer. Det var det. Inga andra frågor om det. Så du behöver inte oroa dig för det.

Men det är en sak som jag vill att du ska tänka på. När du säger ”privat” - vad menar du egentligen? Kommer du att bli störd om bilden ses av någon annan? Pratar du om foton som involverar nakenhet? Om så är fallet, låt mig fästa er uppmärksamhet på den här nyheten: iCloud läcker av kändisfoton - Wikipedia (Läs Redigera)

Jag är säker på att Apple inte skulle ta lätt på användarnas integritet. Det gick dock fel när det fanns en massiv läcka i deras iCloud-tjänst som ledde till att många privata foton cirkulerades online. Så medan jag är redo för hur säker Google Drive är, Jag uppmanar dig att använda ditt gottfinnande om vad du ska dela online och vad du inte ska göra.

Om du har frågor, skicka mig en kommentar eller ett meddelande 🙂

Redigera: Jag ville redigera detta svar för att klargöra att iCloud-läckan inte var från Apples ände utan från användarnas ände. Användarna var oansvariga med deras kontosäkerhet. Brottet var inte ett problem med Apples infrastruktur.

Lämna en kommentar