Är mormonerna medvetna om påståenden från Mauricio Berger från Brasilien att han har guldplattorna, som har hämtats och fotograferats av många vittnen?Artboard

Troligtvis är tallrikarna i Brasilien falska.

James Strang hamnade antagligen med de riktiga guldplattorna. Dessutom hade han naturligtvis också änglabesök och upptäckte också Voree-plattorna.

Om inte Berger i Brasilien också har en magisk sten i en hatt, är det förmodligen inte pålitligt.

En brinnande barm kan hjälpa till att reda ut det. Och gissa vad? ... Det är svårt att inte känna Anden när du lyssnar på deras vittnesbörd ...

”Det är med djup ödmjukhet och tacksam anda som jag bär mitt vittnesbörd om sanningen i händelserna i Brasilien som hänför sig till framtagandet och översättningen av den första delen av den förseglade delen och vittnena i Syd- och Nordamerika. som bär sina vittnesbörd. Jag tror och bär positivt vittnesbörd om sanningen i det som har framkommit och bekräftats av så många genom den Helige Andens kraft, och den del i allt detta som broder Joseph F. Smith uppfyller. I och genom Guds nåd och den Helige Andens bekräftande närvaro vittnar jag. ” JJ från Missouri (fortsätt)

.

”Under det mötet dök broder Joseph F. Smith upp och talade om att hålla tallrikarna i sina händer när han var i Brasilien, och plötsligt såg jag ljuset falla ner på hans händer när han höll ut dem som om han höll plattorna en gång till. Det var precis som om han faktiskt höll plattorna och Herren sa till mig: "Det här är de sanna plattorna." Josefs hand glödde. Bara jag såg denna manifestation så vitt jag vet. Jag menade att plattorna i Brasilien var de verkliga tallrikarna. När Samuel återvände från Brasilien och sa att tallrikarna var de sanna tallrikarna, sa jag, "Herre, är det sant?" Herren svarade: "Har jag inte redan visat att de är sanna?" Linda A. Gould (fortsätt)

.

”.... senare på kvällen när Joseph och Bob ställde frågor återvände brännandet i barmen, för jag bevittnade händelserna i mina drömmar som jag hade den 17 september, där alla delar av restaureringen skulle samlas i fullbordande av de drömmar som Gud hade gett mig tidigare och sanningen i händelserna som kom fram från Brasilien. Anden vilade väldigt mycket på mig när jag bar vittnesbörd den kvällen i slutet av den sessionen av de upplevelser som Herren har gett mig den 17 september efter Skype-sessionen och vikten av varje helgon att tillämpa Jesu Kristi principer i deras liv att kunna göra det till kvällsmaten. ” David G Bronson (fortsätt)

.

”Min fru och jag söker sanning. Vi är mycket glada över Herrens arbete som pågår i Brasilien. Vi har både lyssnat (och) läst de tre och de åtta vittnens vittnesbörd, och vi tror att det är från Herren. Varje dag ber vi för Gud att skydda både översättaren av den förseglade delen av plattorna och de tre och åtta vittnen, från påverkarens och kraftens påverkan och hans anhängare. Vi vet dock att Herrens verk inte kan frustreras. Vi önskar av hela vårt hjärta att vara en del av detta arbete. Vi har en stor önskan att bli döpta av Joseph F Smith och låta honom lägga händerna på våra huvuden för den Helige Andens gåva. Vi har uppriktigt bett om detta. ” CM (fortsätt)

.

”Jag vittnar om att alla dessa saker profeterades och registrerades i våra vanliga skrifter och nu uppfylls för våra ögon! Budskapet är absolut sanning…. Se, brudgummen kommer, gå ut och möta honom! Kungen skickar inbjudan en sista gång ... Kom till hans sons bröllopsfest! Latter Day Ark, ZION, är på väg att byggas! Instruktionerna för Sion och templet i Sion finns i den nyligen öppnade första delen av den förseglade delen som Searen nu översätter. Jag vittnar om att vår himmelske Fader har kallat Josefs säd som en Guds profet för detta arbete, och han är verkligen en ödmjuk och lydig tjänare av Gud. Detta är mitt vittnesbörd som jag bär med tillförsikt och i Jesu Kristi namn. Amen" RC (fortsätt)

.

"Jag har inga problem att vänta tills översättningen av Mauricio kommer fram för att bedöma den eftersom vi redan har fått ett mönster att göra det först efter att vi" fått dessa saker. " Du känner versen väl: ”Se, jag skulle uppmana er att när ni läser dessa saker, om det är vishet i Gud ... kommer han att visa sanningen om det för er genom den Helige Andens kraft. (Moroni LDS 10: 3–4, RLDS 10: 3–5) Det skulle vara väldigt dumt och dumt av mig att bedöma antingen Joseph eller Mauricio innan jag får en chans att "läsa dessa saker" och så har det alltid varit så i Mormonism från början. ” Jonathan Clark Felt (fortsätt)

Och det finns fler.

Dessa är kraftfulla vittnesbörd om den Helige Anden och brinnande barmar. De är minst lika trovärdiga som Denver Snuffer och Russell Nelson och Warren Jeffs.

Lämna en kommentar