Är Nikon D5300 bra för fotografering av vilda djur?

din Nikon d5300 är mycket bra för fotografering av vilda djur, liksom de flesta av dagens kameror.

Frågan du kanske ställer dig själv är "är mina linser OK för fotografering av vilda djur".

Vi åkte till Kruger Park i Sydafrika redan 2015, beväpnade med endast min Nikon d5300 och två kitlinser (jag var väldigt ny inom fotografering då). Jag tog några fantastiska bilder och pratade med ett annat par som hade några betydligt mer sofistikerade linser än jag och lånade några av deras linser för en av våra spelkörningar i Kruger.

Skillnaden mellan skott med mina kitlinser och skott med bättre slutenheter var stark.

När jag återvände till Australien investerade jag i lite mer seriöst glas (Nikon 50m prime och 70m – 300m) och har aldrig sett tillbaka sedan dess.

vi återvände till Kruger och Botswana i oktober förra året och kunde inte vara nöjdare med mina fotografiska resultat.

Lämna en kommentar