Är Veere di Wedding värt att titta på i teatern?

'VEERE DI WEDDING'

Närhelst jag måste kritisera en film hamnar jag aldrig i ord, uttryck eller någon term. Men! Men! Men! Veere Di Wedding har gjort det. Hur kan en film vara så patetisk och rå att hitta ord att kritisera blir den svåraste uppgiften på planeten.

Jag vet att många av er inte kommer att läsa resten av recensionen efter att ha läst ovanstående "beröm". Fortfarande som jobb kommer jag att granska den här filmen. Förvänta dig inte ens att jag ska vara mild. Jag har satt i sätet i nästan 135 minuter av mitt dyrbara liv bara för att bevittna en bit av en idiotisk showpiece.

Rollerna i den här filmen är olika. På ena sidan har du Swara och Shikha- Sedan kommer Kareena- därefter återstående rollbesättning och slutligen agar tid bache toh Sonam Kapoor.

Varför i helvete agerar hon ens? Någon som just nu behöver göra henne medveten om att hon är en hemsk skådespelerska och måste våga sig på produktion eller filmskapande och spara publiken för hennes katastrofala skådespel.

Taimurs mamma aka Kareen Kapoor i hela filmen har log i bara 2 sekunder. Resten av filmen tycker jag att hon kliar och gör konstiga ansikten.

Swara och Shikha är så smidiga. Oanvänd talang på grund av det dåliga manuset och bristen på skärmutrymme. Jag tycker synd om dem och syndar Rhea Kapoor.

Avsikten med filmen är fortfarande oklar för mig. Varför tror filmskapare att visa att någon röker eller sover eller använder onödiga cuss-ord gör en film "djärv" och "modern". Absolut inte. Jag undrade varför missbrukade karaktärerna i filmen ens? Det verkade som om det tvingades på dem.

Riktningen är helt felaktig, fläckar, ofullkomlig, begränsad och varje synonym för att indikera dålig riktning. Ingen av scenerna håller grepp. När du smälter "vad som just hände" dyker en annan "vad som just hände" upp.

Låt mig berätta Rhea Kapoor-livet är inte så enkelt. Att tjäna pengar är inte så enkelt. Påverka inte den yngre generationen genom att skildra sådana olägenheter.

Besvikelse.

En fullständig miss från min sida.

Jag undrar hur kritiker har gett den här filmen ett betyg på 3 plus.

Slutligen ger jag den här filmen ett betyg på 1.5 av 5.

Lämna en kommentar