Attraheras polska kvinnor av asiatiska män? Jag träffade precis en polsk kvinna från en dejtingsajt. Jag är av kinesisk härkomst och hon visste hur jag såg ut från foton. När vi träffades sa hon till mig att hon inte var intresserad och gick.

Hej,

Jag är malaysisk av indisk härkomst. Används för att bo i Storbritannien där en ex av mig är en fantastisk, vacker polsk dam, dvs hon markerar alla lådor i våra mediatvättade sinnen - blond, blåögd, gymnarkoman .. du får kärnan. När individer uppskjuter kan jag bara dela med dig av hennes preferenser i vilken typ av män hon daterar / daterar.

Hon hade sagt direkt att hon bara föredrog män med solbränna till mörkbrun hud och med kaukasiska drag. Allt utanför detta spektrum och hon tyckte att det var motbjudande. Hon lockades uteslutande av män från Medelhavet, Indien, Mellanöstern, Pakistan, Latino och svartvit blandras. Hon avstod (inte attraherad av) något utanför detta spektrum som inkluderar hårhåriga män med samma hudton som hennes (vanligtvis nordeuropeiska inklusive hennes egna polska män), östasiatiska män, infödda sydostasiatiska män (indokinesiska, indonesiska, Filippinska - även om hon älskade deras garvade nyans tyckte hon dem aldrig var attraktiva eftersom hon föredrog kaukasiska drag), svarta män (om de svarta männen var i hennes "acceptabla bruna färgspektrum" då var hon ok med det). Jag vet att det låter ganska trassligt men jag berättar bara hur det var.

Hon berättade för mig att hon kallt avvisat framsteg från blonda, blåögda män många gånger. På frågan varför - hon sa helt enkelt och ärligt till mig: "Jag kan inte föreställa mig att jag är i sängen med dessa män". Det vill säga naturligtvis att hon inte bara lockades sexuellt.

Jag är inte säker på om mitt inlägg hjälper alls men det var min erfarenhet av EN polsk kvinna. Och definitivt är det definitivt INTE ett exempel på polska kvinnors preferens hos sina män. Så hon lockas inte av östasiatiska män men lika om inte mer lockas hon inte heller av sin egen typ av män.

Lämna en kommentar