Bär modeller något under trosorna när man gör en fotografering med underkläder?

Jag har aldrig fotograferat några underkläder-annonser eller något annat, men jag är en webbplatsutvecklare och i min tidiga karriär (21–22 år kanske?) Fick jag i uppdrag att göra e-handelssajten för en mycket välkänd tillverkare av, bland annat damunderkläder.

Vi gjorde vårt arbete i deras marknadsföringsbyggnad, eftersom webbplatser vid den tiden (slutet av 90-talet) betraktades av många företag som en marknadsföringskostnad. Så vi skulle gå och träffa så och så och visa dem den senaste hån på webbplatsen. Och då skulle vi bli inbjudna att se hur fotograferingen för produkterna eller vad som helst går.

Detta var en hård byggnad för 21 år gammal mig att rapportera till ändå; lobbyn är bra från vägg till vägg. Det här är ett företag som sköt mer efter inlägg i söndagspapper och inte, säg, deras egen papperskatalog, så skotten var väldigt smakfulla. Men vart du än tittar finns det 20+ i ditt synfält. Jag är mycket förvånad över att 21-åringen inte utvecklade whiplash.

Men då går vi ut ur presentationen och går upp på ett våning och ner i korridoren. Och just denna dag gör de strumpbyxor. Modellerna går från sitt omklädningsrum till fotograferingsrummet och tillbaka i en konstant ström. De har ungefär 50 SKU med flera färger vardera för att fotografera, så de gör flera modeller och får dem i kö med ett kort som beskriver SKU och färg (på detta sätt kan samma modell visa alla färger). Modellerna bär inget under slangen eller överst; fotografen airbrushar bara ut allt som visar samtidigt som han gör resten av touch up och rendering (rendering = den process genom vilken bakgrunden på ett foto tas bort för att förbereda för visning på webben)

Så, åtminstone i det ena fallet, nej de bär inget under. 21-åringen jag lyckades knappt komma igenom dagen utan att oavsiktligt skada några affärsrelationer. Jag gick hem från jobbet en MYCKET glad man den dagen. Jag kommer inte att säga att det var min bästa arbetsdag någonsin (jag kommer att spara det för prestationer jag faktiskt var involverad i), men det var definitivt långt ifrån det värsta ...

Lämna en kommentar