Bär stridskameramän / fotografer vapen?

När jag först "taggade" tillsammans med ett Marine Rifle Team under "Operation Just Cause" bar jag INTE ett vapen och hade inte heller flakutrustning. Marinsoldaterna var förbluffade. Min kamera räddade mitt liv. Jag bar det alltid ”crossbody” så att remmen inte kvävde mig eller gled ut ur mitt grepp och när jag slängde det bakom mig för att ta en liten flicka ur eldlinjen, stoppade min Nikon en kula. Detta var tillbaka 88–89 och då var kameror inte de tuffa saker de är nu.

När just det här gevärlaget fick höra att de skulle ha en kamratman som taggade tillsammans med dem under "Desert Shield", får jag veta att kaninen stod på sin plats och krävde "att flygvapnet skulle vara brett eller ingen." I stället för att ta anstöt mot det "breda" var jag rörd och stolt och mycket rädd.

När jag anlände till ombordstångsbryggan föll min käke. De hade avrundat flakutrustning, en M-16, och eftersom de visste att jag inte var ett fan på 9 mm, en Colt 1911 .45 (min favoritarm) och massor av plastpåsar. Jag blir rörelsjuk (som de visste). Jag var oerhört tacksam och väldigt road.

Lämna en kommentar