Be din bröllopsfotograf att ta nakna bilder på din bröllopsdag? Jag fick reda på efter bröllopet att han tog några bilder av min fru.

Som jag bröllopsfotograf kan jag säga att den här typen är otroligt sällsynt även om jag en gång har fått en brud att fråga om hon kan få ett foto av henne i underkläder som står bredvid sin klänning, jag tvingade men förväntade mig inte att hon skulle ha på sig så lite , ja, hon hade en fantastisk kropp och såg bra ut i en vit spetsbh med matchande rem. När jag redigerade bilderna såg man tydligt att hon var rakad och lite upphetsad av dessa foton, Photoshop behövdes :). En annan gång frågade jag av ett par om jag skulle göra nakenbilder med dem båda.

Vi kom överens om en tid och en plats som inte var på bröllopsdagen utan några veckor efter, precis efter det smekmånad för att vara exakt och där bröllopsplats.

Dagen kom och vi träffades för drycker gick sedan till sviten de hade bokat och vi hade en utmärkt liten shoot, med början med några trevliga romantiska poser, sedan några av henne i underkläder, honom i hans boxare sedan tid att få det verkliga syftet med skottet gjort.

Han frågade mig om jag också skulle vara naken, jag sa nej, jag är här professionellt så jag måste hålla mig på jobbet. Vi gjorde några riktigt fina konstnärliga nakenbilder den dagen.

Lämna en kommentar