Betyder det något om du fångat en tjej som tar bilder av dig utan att du vet?

Hej,

Det betyder inte något seriöst om den flickan var jag! Coz Jag har tagit en bild av min förälskelse också utan hans vetskap .. När jag försökte ta en bild av min vän och till min förvåning såg jag min förälskelse stå bakom henne. Det var ett fantastiskt tillfälle att få hans bild utan att fångas obekvämt ... så jag zoomade och fokuserade honom och klickade på en bild ... det var dock inte planerat .. men det råkade vara en slags prestation för mig .. Jag var så glad att jag fick hans bild i min telefon och vet du vad jag gjorde efter det ... Jag gjorde ett collage av mig själv och min knäppning och började bedöma om jag är bra för honom !! För att vara uppriktig såg vi ut som syskon 🙁 då började den vurm jag tidigare hade minskat ... som blev slutet på hans mandat som min förälskelse: p

Lämna en kommentar