Bilderna jag laddar upp på Tumblr är nu av låg kvalitet, varför?

Bilderna jag laddar upp på Tumblr är nu av låg kvalitet, varför?

Hej, jag vet inte varför men de sista bilderna jag laddade upp är av låg kvalitet och pixlade. Jag ändrade inte mitt tema och försökte inte redigera det, så jag kommer verkligen inte dit det kommer ifrån. Har någon av er en idé?

Du kan kontrollera att kvaliteten skiljer sig åt: före 17: e och efter. Min tumblr är: hatetraveling.tumblr.com

Jag skulle vara tacksam till dig en mille gånger!

Bloggen verkar inte existera så jag kan inte se vad du pratar om.

Ändå, om bilderna du laddar upp förlorar kvalitet beror det troligtvis på att de överstiger den rekommenderade storleken. När detta händer gör Tumblr bilden för en lägre kvalitet. Men ibland kanske du inte kan ladda upp bilden alls om den överskrider den gränsen.

Eller det kan bara vara Tumblr som fungerar som vanligt. Kontakta supporten om det. De hjälper dig.

Lämna en kommentar