Bleker Meghan Markle hennes hud? Hur ser hon så blek ut på vissa foton?

Det här svaret kan innehålla känsliga bilder. Klicka på en bild för att avmarkera den.

Att vara biracial själv håller jag med Carla berlusconi. på belysningsdelen och vädret i det land du bor i.

Från hennes tidigare bilder kan du tydligt se att hon är lite mörkare.

Men beroende på ljuset och sminken hon använder kommer bilderna att göra att hon ser "ljusare" eller "mörkare" ut.

Min far är österrikisk och min mamma är Xhosa (namnet på en av de sydafrikanska inhemska stammarna), från Sydafrika.

Vid födseln var jag vit med jordgubbsfärgat hår och nu har jag mörkare rött hår. Mitt hår blir blondrött när jag är mycket i solen. Håren på min kropp (armar och ben) är blonda, jag är i princip ”vit”. Det som får mig att se ”afrikansk” ut är min näsa.

Jag har även fräknar och varje gång jag går till frisören tror folk att jag färgar håret. Mitt hår naturliga hårstruktur är en blandning mellan 3C; - och om jag torkar håret rakt, tror folk att jag är vit, och om jag bär flätor eller lämnar håret naturligt kan de inte placera mig eftersom jag inte är "mörk nog ”. Jag är också gift med en kaukasisk österrikare.

Mina barn är vita (min dotter har blont hår och blå ögon. Ögonfärgen kommer från min ungerska mormor, eftersom ingen av min mans släktingar har blåa ögon och min son har blont hår och gröna ögon. Min bror är dock mycket mörkare än jag och min syster hade en "oliv" nyans i hudfärg, som hertiginnan av Sussex. Här är en bild av mig: Jag har aldrig färgat mitt hår tidigare. Så när jag informerar människor om att min mamma är afrikansk sydafrikansk, de kan inte tro det. Men vet du vad, det spelar ingen roll, min mor och far är mitt blod och jag ser inte färg, bara mina föräldrar, min bror, syster. Biracial människor kommer i alla nyanser av färger och utseende.

Tack !: 8-09-2019: Jag ville bara förmedla min tacksamhet för alla uppröstningar. Jag måste erkänna att det är mycket utmanande att vara biracial som inte passar in i någons ”låda” och ständigt får olika frågor om deras arv. På grund av detta levde jag ständigt i ett ångesttillstånd, till den punkt där jag hade ätstörningar som tonåring, för att försöka begå självmord. Det tog mig över 30 år att acceptera att man inte behöver passa in i någons låda. Jag är en stolt österrikisk kvinna och Xhosa-kvinna, jag är väl insatt i båda kulturerna. Av den anledningen har jag skrivit en livshistoria, och av dina svar kan jag se att hur människor reagerar på någon starkt beror på vilket land du bor i och tidigare upplevelser. Jag föddes mitt i Apartheid ”född ett brott” också i Soweto, i systematisk rasism. Vår familj bodde i exil till omoralisk handling, varför upplevelsen i Österrike var annorlunda. Jag kom till ett land där skinheads och hooligans strövade på gatorna och visste aldrig vad som väntar mig nästa när det gäller att bli rånad. Jag bodde där i 27 år, återvände till Sydafrika för 3 år sedan, nu är min upplevelse efter apartheid väldigt annorlunda igen ... Allt jag kan säga är att vi inte väljer att se ut som vi vill, och det är precis så det är. I ett land kan det vara ”speciellt”, i ett annat kan du se ”normen” ut. Alla biracialindivider kommer att ha sina egna erfarenheter, precis som holländarna, eftersom det är vad frågan handlade om från någon. "Bleker hon huden, hur ser hon så blek ut på vissa foton?"

Lämna en kommentar