Blir fotografer som skjuter nakenmodeller sexuellt upphetsade?

Det här svaret kan innehålla känsliga bilder. Klicka på en bild för att avmarkera den.

Jag lärde mig först allt om LA-baserade fotograf Mark Peterson Loomer när jag såg och hade blivit fascinerad av porträtten han tog av en kompis. Jag älskade den viscerala, sammetslen atmosfären i hans arbete också att jag ursprungligen kontaktade honom för att se om han skulle vilja profileras på min egen blogg. Det resulterade i min egen fotografering med honom, resultatet av hans nakna modeller portfölj som du ser här.

Mina tidigare två boudoir-snaps var med en damfotograf, så jag hade varit nyfiken på vad det skulle vara att posera för en man. Jag hade varit entusiastisk när jag gick in i filmen eftersom Mark Intuitivt förstod känslan som jag förväntade mig att uppnå.

I motsats till mina tidigare boudoir-skott, som hade presenterat mina underkläder och kläder, '' Jag ville att denna shoot skulle koncentrera sig på min sensuella essens, med underkläderna nästan irrelevanta. Vårt mål var att informera en berättelse, ta mitt i en scen, fånga minuter som gör det möjligt för betraktaren att projicera sina egna tankar och fantasier på bilderna.

Jag köpte inte något nytt för den skottet. Jag dök upp vid Marks dörr med en sexig rosa Victoria's Secret-handväska fylld med underkläder tillsammans med två par 20 Frederick's of Hollywood come-f ** k-me-skor.

Jag hade sett Markus självporträtt så att jag visste att han var fantastisk. Ändå vacklade jag något när han öppnade dörröppningen tillsammans med sitt drömmande utseende slog mig i ansiktet som en sprängning av varm, mjuk luft.

Jag började försöka kompensera mina nerver. Han kanske inte hade varit mer nådig. Han placerade sin Spotify-kanal för indierock och hällde mig en whisky och ingefäraöl som var stark nog för att varva ner, men ändå svag nog för att hålla mig borta från att bli hamrad, medan jag bytte till min svarta skjorta och pennkjol.

Jag hade sagt till Mark i förväg att jag ville att han skulle ta mig faktiskt skimrande från mina egna kläder. Men när han tänkte på mig, efter kanske femton minuter av att ha tagit min bild, "är det dags att gå ut ur kläderna", kände jag mig plötsligt utsatt, trots att jag är den skamlösa utställare.

Att bli naken framför en kvinnlig fotograf är lite som att gå in i ett damklädsel. Att bli naken framför en manlig fotograf - plus ännu en med en påtaglig sexuell närvaro - är en helt annan upplevelse.

Marks blick var genomträngande, men professionell. I ett snabbt grepp-mitt-näsa-och-hopp-drag drog jag min topp över huvudet och tillbringade de kommande timmarna med att köra händerna över min gradvis mindre klädda mänskliga anatomi.

Mark var korrekt inne med mig, en del av bilden. Det hade varit omöjligt att inte vara medveten om att vi var en kille och en semi-naken, marginellt likviderad kvinna, ensam på en plats. Det som utvecklades var en kreativ allians som framkallade egenskaperna av underbart sex: lust, dröm, spontanitet, lekfullhet och charm.

Mina handflator hittade sig naturligt in i mina skinkor och i elastiken på mina underkläder.

Mark gillade vad han såg från kameran så han sa att jag skulle göra vad som helst med att hålla ner mina händer mina trosor.

På kort tid förklarade han för vändningen. Det fanns inget som föreslog "om du vill" i hans direktiv. Det var en kontroll, det samma kommandot jag hör i mina mest omhuldade sensuella upplevelser. Men att vända sig mot väggen och mäta i en svart position krävde ett slags förtroende som jag bara hade reserverat för älskare.

Jag kommer inte ihåg hur länge skottet varade. Det hade varit när jag i stort sett kollapsade på marken. Jag kanske, eller kanske inte, har haft lite mer humör. Sedan tog jag på mig kläderna, kysste honom på trottoaren och gick ut genom dörren.

Det hade varit ett surrealistiskt äventyr och delade den här typen av intima, laddade par timmar med en man som var främling. Men tiotusentals bilder senare hade det varit uppenbart att han grep kärnan i min sexualitet och damen som jag har blivit.

Lämna en kommentar