Hur tar jag bort alla mina foton från Google-foton och slutar synkronisera mina foton från telefon till Gmail-konto (foton)

Först och främst behöver du stäng av 'Backup & Sync''. Om du har Google Photo-appen installerad i din telefon, gå till appen. Längst upp till höger ser du en molnknapp. Tryck på den för att stänga av den. Nu, för att radera alla foton: Tryck och håll på en bild Välj sedan alla, kom ihåg … Läs mer

Varför behöver appen Google Photos Platshistorik, om den alltid kan använda GPS eller metadata från ett foto?

Tack för A2A. Jag är inte säker på vad du specifikt frågar, men här är mitt besökta försök att täcka alla möjligheter. Medan det börjar förändras nu, har ditt foto oftast inte platsmetadata det som standard. I sådana fall använder Google Photos platshistoriken för att fylla i luckorna. Google Photos-appen kan till exempel använda din … Läs mer

Hur man pausar eller slutar ladda upp till Google Foto på min Android-telefon när den har startat

Du kan stoppa automatiska uppladdningar på din Android genom att helt enkelt öppna appen Google-foton och klicka på ikonen för tre rader uppe till vänster. Bläddra ner till inställningsfliken och tryck på den. Nästa kommer att vara inställningsmenyn och högst upp kommer "backup & sync". I nästa meny kan du avmarkera omkopplaren för säkerhetskopiering och … Läs mer

Hur länge kommer Google att lagra våra foton på Google Foto? Är det för alltid, men vad händer om du dör?

Google behåller dina foton så länge ditt konto fortfarande är aktivt. På ett sätt kan du ringa det för alltid så länge någon regelbundet loggar in på kontot (Gmail, YouTube, Drive, Foton etc.). Det språk som använts tidigare var att ett konto kunde raderas efter 9 månaders inaktivitet, men jag tror inte att det verkligen … Läs mer

Hur laddar jag upp Google Foto till en Facebook-sida från Android Facebook-appen

Det finns två sätt att ladda upp Google-foton till en Android Facebook-app. Första sättet: Ladda ner bilderna på din mobiltelefon från appen Google-foton och ladda sedan upp den till en Facebook-app direkt. Andra vägen: Det andra sättet är att simplar är snabba. Besök dina Google-foton, öppna önskad bild, tryck sedan på alternativ och tryck sedan … Läs mer

Hur man kontrollerar om någon har tillgång till mina Google-foton, laddat ner, hackat eller cirkulerat dem

ingen kan någonsin hacka in i google-systemet. men naturligtvis kan man ladda ner foton om du ger det alternativet till dina besökare. när någon tittar på dina bilder eller videoklipp får du ett automatiskt meddelande från Google Foto när du loggar in på din Google+ konto. google photos skickar dig dock inte ett e-postmeddelande för … Läs mer

Kommer att logga ut från Google Photos-appen på min telefon att radera alla mina säkerhetskopierade data på mitt konto?

Nej. Om du loggar ut från Google Foto har du fortfarande åtkomst nästa gång du loggar in. Några anteckningar baserade på frågan: När du överför från en telefon till en annan, försök att ha båda samtidigt för att följa de enklaste överföringsstegen. Om du inte kan ha din telefon där (dvs. du sålde den för … Läs mer