Det är min systers äktenskap nästa månad. Vad är ett trevligt citat relaterat till bröllop som jag kunde lägga på hennes bröllopskort?

Du är i en unik position på din systers bröllopsdag. Var noga med att behandla henne med kärlek, omsorg och till och med lite tålamod. Det här är en fantastisk dag, inte bara i din systers liv utan i historien om din egen familj. Din relation är annorlunda än någon annan i världen. Oavsett vad du säger behöver det inte vara perfekt - det måste bara vara ärligt.

Läs detta: Bildtext för systrar bröllopsfoto

1.Den här speciella dagen i ditt bröllop är du den vackraste av alla brudar. Och jag är så stolt över att vara här och låta. Alla vet att det här är min syster. Inga ord kan uttrycka hur glad jag är för dig, och att se det leendet i ditt ansikte, jag vet att han kommer att ta hand om dig och älska dig. Jag önskar dig det bästa, min kära syster och massor av kärlek.

2.Till min syster som har fört så mycket glädje i våra liv. Jag har sett dig växa upp och bygga ett framgångsrikt liv. Och nu när din bröllopsdag äntligen har kommit. Jag önskar dig all lycka när du börjar äktenskap.

3. En vacker vit klänning och en lång spetsig slöja. Glasögon med bubblande champagne och mjuka blomblad. Och en underbar brud och brudgum som delar sin kärlek. Jag är så glad att min syster har hittat allt detta och mer. Jag önskar du mycket lycka på din bröllopsdag.

4.Destest syster, du är på väg mot ett nytt kapitel i ditt liv. Från att vara en kärleksfull dotter till en omtänksam syster är jag säker på att du kommer att bli en bästa fru. Detta är verkligen ett lyckligt ögonblick i våra liv; må livet fyller dig med vackra överraskningar. Grattis till ditt bröllop.

Lämna en kommentar