En kvinna skickade min man ett foto av sig själv till sin telefon. Jag har en kopia på min telefon. Finns det ett sätt för mig att ta reda på vem hon är precis vid bilden?

Beror på fotot.

Hur skickades det? Verkar det som om det är foton på sociala medier? Eller bara en från ett lager av bilder? Kan du se huvudet? Det hjälper ofta också.

Det finns faktorer som vi inte vet, så vi kan inte helt svara på dig. Men som ett generellt svar, inte troligt.

Du förstår, vissa människor inser inte det här, men foton bifogar GPS-koordinaterna var du tog fotot från någon gång, det beror på enheten. Men vissa medieprogramvaror, till exempel Facebook, torkar automatiskt GPS-koordinaterna från fotot innan det laddas upp.

Så som andra sa kan du prova med google-bilder, men jag skulle inte räkna med det.

Lämna en kommentar