En moster och farbror är inte inbjudna till sin systerdotter bröllop, men är inbjudna till en brud dusch 300 miles away. Är det här ett presentkort? Ska mostern skicka en present till duschen om de väljer att inte köra avståndet?

Ja det är en presentgrepp.

Jag undervisade i träningskurser på ett lokalt gym tillsammans med flera andra roliga tränare och instruktörer, varav en var en vacker ung dansare. Hon hade det typiska unga flickadramat med pojkvänner osv ... och sedan plötsligt gifte sig med en ung lokal flygare. Vi skulle sitta på scenen efter våra lektioner och prata om hennes planer och min lilla 2-åring skulle springa runt och hon sa, jag vill att din dotter ska bli en blommaflicka. Då, FB-budbäraren är jag, jag vill att du och hela din familj ska komma till bröllopet. Vi pratade så här nästan varje dag i veckor.

Några veckor går och en annan instruktör mycket mer cool och höft, (sätt i ögonrullen) och jag planerade en dusch åt henne tillsammans med en annan medlem som var riktigt nära flickan. Jag kunde säga att hon tog avstånd från mig, men jag frågade inte, jag trodde kanske att det var stress eller vad som helst. Jag fortsatte att planera och spendera pengar på hennes dusch. Jag frågade henne om det innan jag började planera, så hon visste att jag var med på det. Hon uppskattade uppenbarligen de andra flickornas ansträngningar mer än mina det var tydligt. Men det var min idé till att börja med. Oavsett vad det är ok. Jag var en älskvärd hostess.

Bröllopet är här, och jag går. Som duschvärdinna, som hon gärna lät mig göra, och minns den inofficiella inbjudan att komma till bröllopet? Jag gick. Köpte henne en annan gåva också. Firade med våra gymvänner pratade med hennes familj som kom ihåg mig från duschen osv ...

Några veckor går på gymmet, och hon börjar ignorera mig och agera arg på något. Passivt aggressivt beteende, oförskämd mot mig, jag frågade äntligen henne en dag vad som hände och hade jag gjort något för att göra henne upprörd?

Hennes svar: Jag bjöd in dig inte till mitt bröllop och du dök bara upp.

HERREGUD. Som om jag är en slags patetisk förlorarbröllop med inget annat att göra, och inga vänner eller något. Jag försökte resonera med henne men hon hörde det inte. Vi pratade inte i flera månader. Jag klumpade det bara. Tog en enorm dos ödmjukhet och sa till henne att jag var ledsen och gick bort. Jag hade fortfarande FB-meddelandet och tänkte skicka det till henne men vad är poängen? Kanske kände hon att jag lade mig in i hennes planer. Planerna som hon inkluderade mig i, men vad som helst. Jag kunde aldrig räkna ut det.

De hade en nästan smekmånadsbarn som tio månader senare. Ett år efter det skildes de. Hon gifte sig om och ser från hennes FB-profil ut som en vacker självupptagen uppmärksamhetsgris som hon brukade vara, men det kan vara bitterhet som pratar. Jag är fortfarande vän med de andra tjejerna, och hon är fortfarande också, och jag tänkte på att berätta för henne i en kommentar till ett av hennes narcissistiska inlägg som jag såg, men det är inte rättvist för den gemensamma vännens inlägg.

Så ja, om de får en duschinbjudan får de en bröllopsinbjudan. Period.

Lämna en kommentar