Får den person som publicerade den ett meddelande när du sparar ett Instagram-foto?

Att spara foto är en perfekt funktion.

Det är verkligen användbart och tidsbesparande.
Tidigare skrev jag ut skärmar och det tog tid att hitta den som behövdes på telefonen, för det finns helt enkelt MILJONER av dem.

Du kan skapa mappar med dina sparade bilder, fe med MAT, SPORT eller ART ämnen.
Vad mer, när jag inte vill prenumerera på butiken, men jag gillar produkten - sparar jag bara den jag gillar.
Så du trycker bara på "spara" och voila - lätt att hitta.

Svar på din fråga - NEJ.

Instagram handlar om säkerhet.
Bilder du vill spara är bara ditt företag och ingen kommer att veta om dem, såvida du inte berättar eller visar dem.

Ägaren till det foto du sparar ser bara mängden människor som sparat och inget mer. (Jag önskar att jag också kunde veta 🙂
Men också bara kontot som har aktiverat affärsläget kommer att se dessa insikter. Genomsnittliga användare kommer inte att se denna information.

Företagskonton ser det som detta:

Hoppas jag klargjorde det för dig.
Ha en bra dag!

Lämna en kommentar