Får jag spela in och fotografera städaren på mitt boendeföreningar i Storbritannien från mitt fönster för att fånga honom som agerar felaktigt?

"Städaren på din bostadsrättsförening i Storbritannien?"

det är så inte formulerat av någon som faktiskt bor i Storbritannien. vad du skulle ha skrivit skulle vara mer som “Kan jag spela in eller fotografera en egenföretagare som arbetar för flera hus på min väg, eftersom jag misstänker att de kan bryta mot lagen. Jag bor i en bostadsföreningsfastighet. ”

Först och främst har de flesta som bor i bostadsrättsfastigheter inte råd med en städare. bostadsrättsfastigheter är avsedda för personer med mycket låga inkomster. och lita på mig, bostadsföreningar skulle aldrig ge en renare. emellertid tillhandahåller de ibland ett trädgårdsarbete för en mycket liten serviceavgift som läggs till den månatliga hyran.

så jag svarar bara på din fråga så långt det är lagligt, var du än befinner dig. i grund och botten, ja. du kan spela in någon om de är ute i allmänheten eller om de arbetar i ditt hem och du inte behöver berätta för dem att du gör det.

kommer det att vara tillåtet när det gäller myndigheter? troligen med polisen, men möjligen inte i en brottmålsdomstol.

Lämna en kommentar