Finns det andra webbplatser för fotografer än 1x eller 500px?

Jag använder personligen Zenfolio (www.zenfolio.com) för att jag kan skapa gallerier (offentliga och privata), hantera mina digitala tillgångar, marknadsföra mina bilder via sociala mediasidor, sälja produkter med mina bilder och mycket mer på ett mycket enkelt, men ändå kraftfullt sätt.

Å andra sidan, om det du letar efter är en plats för att lära dig mer om fotografering, besök vår webbplats på http://www.photoxpeditions.com. Vi har producerat workshops för National Geographic Expeditions och Santa Fe Workshops. Vi räknar med många års erfarenhet som vi använder till fullo i planering och genomförande av var och en av våra fotograferingsverkstäder och expeditioner. Om du vill lära dig hur några av världens mest fantastiska bilder skapas kan du följa med på en av våra fotoexpeditioner. Vi arbetar med Tino Soriano, Mary Ellen Mark, Michael Hanson och många andra anmärkningsvärda fotografer i branschen.

Lämna en kommentar