Finns det en Android-app som kan ta ett foto varannan sekund?

Jag letade också efter en kamera med en sådan funktion. Jag ville ha en kamera som kunde ta x antal bilder varje y antal sekunder. Tydligen finns det många appar som kommer att göra detta. Men det tog mig minst en timme att äntligen hitta något jag var nöjd med.

För det första hade flera av de appar jag hittade "nag" -skärmar, vilket var en absolut deal-breaker för mig.

En annan app som verkade väldigt lovande (Tina Time-lapse, jag tror att den hette) skulle helt enkelt inte öppnas för mig efter installationen. (Ett meddelande kom när jag öppnade appen och sa att den inte kunde öppnas och föreslog att jag skulle starta om, men det hjälpte inte.)

Några andra appar var för förvirrande för att jag skulle kunna räkna ut. (Och jag är datorprogrammerare!)

Hur som helst visar det sig att en kameraapp som jag redan hade installerat för länge sedan hade den här funktionen ... men jag visste inte det!

Appen heter Öppen kamera. (En Google-sökning leder dig till var du kan få den.)

Så här använder du funktionen:

Låt oss säga att du vill ta flera bilder av dig och din katt.

  1. Klicka först TIMER. Detta kommer att ställa in första paus från det att du klickar på slutaren till det första skottet. (För det här exemplet, låt oss säga att du väljer 10 sekunder, vilket borde ge dig gott om tid att ta tag i din katt och komma framför kameran.)

    2. Det andra objektet du behöver välja är BRISTA. Detta kommer att välja hur många foton totalt du vill ta. Låt oss säga att du väljer 5. (Giltiga alternativ är 2, 3, 4, 5, 10 eller obegränsat.)

    3. Och slutligen väljer du BURST MODE INTERVAL. Det här är det jag saknade tidigare. Det här är fördröjning mellan var och en av de fem (I detta fall) foton. Låt oss säga att du väljer 3 sekunder. (Giltiga alternativ är ingen fördröjning, 1, 2, 3, 5, 10, 15, 20, 30 sekunder och 1, 2, 5, 10, 20, 30 minuter och 1 och 2 timmar.)

Det är allt. När du har klickat på slutaren, i det här exemplet, pausar kameran i tio sekunder och ta sedan totalt fem foton, varje foto exakt tre sekunder ifrån varandra.

Det här är ett utmärkt sätt att ta en hel massa bilder av dig, till exempel utan att behöva ta dem en i taget med din fördröjningstimer, vilket jag gjort hittills.

Lämna en kommentar