Finns det ett sätt att ändra integritet för ett helt fotoalbum på Facebook?

PRIVACY FÖR ALBUM OCH VIDEO

Varje gång du skapar ett album, lägger upp ett foto eller lägger till en video på Facebook kan du använda sekretessmenyn för att välja vem som kan se det. Dessa alternativ är som följer:

  • Offentlig: Denna inställning innebär att vem som helst kan se albumet. Det betyder inte nödvändigtvis att alla kommer se dock albumet. Facebook visar vanligtvis inte ditt innehåll för personer som inte är dina vänner. Men om till exempel någon du inte kände sökte efter dig och gick till din tidslinje skulle hon kunna se det albumet.
  • Vänner: Endast bekräftade vänner kan se foton eller videoklipp när du har den här inställningen.
  • Vänner utom bekanta: Personer som du har lagt till i bekantlistan kommer inte att kunna se fotot eller videon. Resten av dina vänner kommer att kunna se det.
  • Bara jag: Bara du kommer att kunna se det fotoet eller videon.
  • Custom: Anpassade sekretessinställningar kan vara så stängda eller så öppna som du vill. Du kan bestämma att du bara vill dela ett album med personerna som var vid ett visst evenemang, vilket du kan göra med en anpassad inställning.

Lämna en kommentar