Finns det några bilder av Donald Trump med sina barnbarn?

Ja det finns.

Jag har faktiskt en i min personliga besittning.

Jag är lärare på skolan som ett av Donald Trumps barnbarn deltog under läsåret 2016–2017. När hans farfar vann valet tog han en resa till Washington och fick ett särskilt sött foto med sin farfar i Vita huset, som han skickade till sina lärare, inklusive mig.

Så ja, jag har faktiskt bevis på att det finns bilder av Donald Trump med sina barnbarn.

Som sagt, om du hoppades att jag skulle lägga upp en bild av ett barn som jag hade lärt med sin politiskt omstridda farfar för underhållning av främlingar på internet, är jag rädd att du kommer att bli besviken.

För vad det är värt, lika motbjudande som jag finner presidenten, de av hans barnbarn som jag har lärt känna är söta och snälla barn. De är roliga och nyfikna och om du kunde lära känna dem känner jag mig säker på att du vill ha dem lika mycket som jag.

Jag vet att den här frågan inte ber om något olämpligt, och jag menar inte att kasta någon skyldighet för någon för att ställa detta. Samtidigt ger det mig ett anständigt tillfälle att påminna läsarna om att presidentens barnbarn inte bär någon skuld för hans fel eller politik, och att varje försök att politisera deras unga liv egentligen är absurt och orättvist.

Det finns troligtvis offentligt tillgängliga bilder av presidenten med sina barnbarn, och kanske någon annan hittar dem.

När det gäller mig kan jag försäkra dig om att de finns.

Men du måste ta mitt ord för det.

Lämna en kommentar