Finns det några bilder på resterna av 9/11 hoppare som dokumenterar evenemanget?

Det finns en liknande fråga någon annanstans.

I terroristattacken 9/11, vad hände med kropparna hos människor som hoppade från tvillingtornen vid kollision?

Här är mitt svar från den tråden:

Jag stötte på ett foto av misstag när jag undersökte en annan fråga. Han var en skallig, medelålders man med en stor näsa. Han såg mycket ut som Dr. Taub från TV-serien "House". Kroppen var mestadels intakt. Han såg lite tömd ut, som om hans kläder var för stora för honom. Hans bukvägg hade uppenbarligen brutits fram och dess innehåll hade spillt ut en del. Det fanns inget blod. Han såg väldigt lugn ut som om han sov.

Vid andra tanke, även om jag aldrig kommer att glömma bilden så länge jag bor, kan jag inte komma ihåg namnet på webbplatsen där jag såg detta (som jag sa, jag letade efter något annat), så det är möjligt att foto jag såg var förfalskat. En överdimensionerad thriftstore-kostym, några djurtarmar - det skulle vara lätt att göra. Jag tänker inte leta efter det för att försöka ta reda på det.

Lämna en kommentar