Fotograferades Hillary Clinton och kyssades av före detta Ku Klux Klan-medlem Robert Byrd?

Hej, Gavin McLaughlin.

Eftersom du inte publicerade den här frågan anonymt antar jag att du har för avsikt att vara äkta. Jag ger dig ett svar.

Låt mig först omformulera din fråga.

Fotograferades Hillary Clinton och blev kyssad av senator Robert Byrd, en gång Ku Klux Klan-medlem, som lämnade Klan på 1940-talet, innan hon ens föddes, och som sa, ”Jag vet nu att jag hade fel. Intolerans hade ingen plats i Amerika. Jag bad om ursäkt tusen gånger ... och jag har inget emot att be om ursäkt om och om igen. Jag kan inte radera vad som hände ”?

Svaret är ja, jag tror att hon fotograferades och kyssades på kinden av sen senator.

Du kan se den på den här adressen:

FALSE: Fotografi visar Robert Byrd i Ku Klux Klan Garb

Kanske kan du förklara för mig varför det betyder något?

Lämna en kommentar