Hamnar tvillingflamförhållanden i äktenskap?

Denna fråga har 23 svar. Den största har 53,000 XNUMX visningar. Okej, jag är en dataperson. Jag vet att det är lite nördigt. Jag är lite nörd. Jag arbetar inom teknik, jag mäter statistik för en Roi för kunder. De vill veta om min annons visas? Får jag mer affärer till följd av det jag gjorde?

Jag känner att jag tjänar Twin Flame Community när jag kan resonera med dem som kämpar och ändrar humör. Jag känner om jag kan lyfta till och med en person med ett inlägg på en dag jag har gjort bra.

Som gymnasielärare i tio år mellan 10 och 1987 måste jag ha undervisat tusentals barn. Jag får fortfarande kommentarer från dem som hittade mig på Facebook att säga Jag gjorde en skillnad i deras liv då. Jag har studenter som är på Broadway, sjunger opera i Wien, som gick på turné med kända sångare, som jag alla är mycket stolta över. Det enda som alla säger till mig är att du gjorde skillnad, du fick mig att känna att jag hade talang och i vissa fall där andra inte gjorde det. Det ger mig glädje.

Någon sa till mig nyligen att jag har en gåva att göra andra mår bra med sig själva och sin talang. Jag kallade det ledande bakifrån. Som ordförande för en organisation handlar det inte om att sätta mitt namn på saker utan snarare driva andra upp så att de lyser. Genom att de lyser så gör också organisationen som stöder dem.

Varför pratar jag om detta?

Eftersom jag inte håller med det bästa svaret. Jag tror att det bästa svaret är sund och vettigt för någon som inte är i unionen. Jag respekterar att svaret är vettigt för någon som slöjer om deras yttersta uppdrag ännu inte har lyfts. Med respekt, men svaren är vackra, bara inte i linje med mina tankar.

Så mitt svar är ja, tvillingflamförhållandet bör sluta i äktenskap. Slut på historien, utan tvekan, absolut, det är slutspelet.

Inte för att diskreditera andra som tänker annorlunda, men de är inte i samma spel. jag spelar baseboll och de säger till mig när jag ska springa eller stanna på basen när jag ska bunt och de är på en helt annan stadion som spelar fotboll beslutar om de ska sparka ett fältmål.

Hur kan du eventuellt ge råd till tvillingflamma närmar sig unionen vad deras uppdrag ska vara när du är gift med en själsfrände? Svaret är att du inte kan.

Allas resa är annorlunda. Ja, jag håller med om att resan handlar om att tjäna mänskligheten. Jag håller med om att resan är om att balansera manlig och kvinnlig energi i universum. Det finns absolut inget sätt du kan göra det ifrån varandra. Låt mig upprepa det, det finns absolut inget sätt du kan göra det ifrån varandra.

Du kan inte visa ren absolut ofjädrad, obunden kärlek till din tvilling låga till universum, till din familj, till dina barn, till dina vänner, till sina vänner, så att du kan börja projicera denna kärlek överallt utan att vara med din tvillingflamma. Så medan de andra som är gifta och eller i relationer med själsfränder fortfarande kan tjäna samhället och fortfarande kan göra underbara saker individuellt, förstå att det primära syftet med Twin Flame Union är att balansera manlig och kvinnlig energi i universum, hur kan du göra det ifrån varandra?

Du måste vara balansen. Du måste kunna visa hur det fungerar. Det finns absolut inget sätt du kan göra det individuellt eftersom du inte är två du är en. Endast tillsammans i unionen kan du visa hur balansen måste vara och upprätthålla balansen bland andra för att se hur den måste förändras.

Nu vet jag, det kommer att finnas de som kommer att attackera det här inlägget som jag har haft många tidigare. Det här inlägget kommer att utlösa några av er och jag börjar sakta lära mig att när det händer är det inte om mig det handlar faktiskt om vad detta inlägg gör mot dig, eller någon som inte håller med om det men min bekräftade solid och hundra procent sanningssvar på denna fråga är absolut, ja, tvillinglågor är avsedda att avsluta förhållandet i äktenskapet.

Tyvärr, jag ändrar inte min syn på den när som helst. Dess varit här sedan dag ett och det kommer att vara här tills jag slutar skriva på quora.

I kärlek och ljus till er alla. Vem är landsflickan som precis dök upp? Jag tror att vi måste ge henne ett namn. Jag tar förslag !!

Lämna en kommentar