’Han håller mitt foto på plånboken’ Är det bara bästa vänner eller mer till det?

Vänner ... ... Jag gillar i allmänhet dem ... de är bra i att irritera ... frustrerande ... Och ger också hand när du har det yttersta behovet av det.

Jag föredrar troligen vänner av motsatta kön. Jag brukade ha en som jag ansåg förbli livslång densamma. Men nu är hon borta ... vi träffas ibland, vi blev väldigt formella. Efter att hon är borta fick jag många vänner i livet. Och sedan kom en tjej som gjorde sig till en mycket speciell plats i mitt hjärta.

Jag respekterar henne ... Jag prankar henne ... Jag spelar med henne ... Jag älskar henne ...… efter allt, hon är min vän.

Kom en dag i mitt liv att ifrågasätta jag själv hon my vän eller Har jag kärlek till henne ....?! Svaret är enkelt ... Jag älskar henne men den här kärleken leder oss inte till äktenskap eller sovrum för att se vad som finns i hennes kläder, men den här kärleken gör att hon alltid tröstar när hon håller sig borta i professionellt arbete ... ... medan hon eller han är med oss ​​kommer de att vara med yttersta cmfrt….

Ibland får hennes meddelande mig att le ... hennes samtal får mig att värna ... Och hennes foto fick mig att glömma alla spänningar som jag mötte just det ögonblicket.

Hennes leende fick mig att slappna av ... och hennes leende fick mig att le ...… # Leende gör många saker lätt ... .. när jag ser på henne känner jag mig något speciellt ... denna känsla kommer inte med alla människor ... och de människor som ger oss denna känsla stannar inte hos oss hela tiden. Därav deras replikas ... Bilder spelar in. Vissa människor har föräldrar foton i handväska där som vissa har gudar, medan elderones har barn ... Och sedan finns det människor som håller foto av en person som de beundrar ... precis som din pojke gjorde och precis som jag gör.

Jag träffade en tjej i ett sportmöte, två veckor senare blev vi vänner ... Nu är hon borta till sitt infödda ställe 2 km från min stad ... Rapon mellan oss var väldigt hög. Hon är så speciell för mig ... Hon är inte den skönheten ... hon är inte den figuren för att bevaka ... Men hon är mycket mer än en skönhet som berömmer sin skönhet och hon är mycket mer Figur bara för att se upp. Hon är magisk så är vår relation också. Hon är en god vän till mig också.

Jag håller hennes foto från plånboken till min telefon tapeter till min bärbara datorskärm ... hon ger lite boostup och inspiration till dag och liv.

Oroa dig inte och ta inte fel på honom för att ha ett foto i plånboken. Du är en bästa vän som är utom räckhåll för honom ... ..Och du är en inspiration ibland för honom och du är så speciell för honom ... ..Tänk på det här.

Fråga aldrig honom varför han behåller fotot ... Bara njut av hans omsorg och tillgivenhet som en vän. Skäm inte bort ditt vänskap med små negativa tankar bygga ryt nu ... ..

Det är ett långt svar på en liten fråga ... Men jag hoppas att du gillar det. För att få dig att förstå Tydligt har jag gett min personliga erfarenhet ... ..

Tack och Gud välsigne dig ...

Lämna en kommentar