Har du funderat på att lägga till selfies fotograferade från olika vinklar? Till exempel från sidan eller över axeln?

Generellt vill jag att varje selfie ska vara helt annorlunda. Jag ställde mig själv sittande på en staty av en jätte ödla, jag ställde mig in i ett landskapsfoto, medan jag låg på marken. Jag fotograferade mig själv stående framför ett stort vägskylt som stod "BUMP" men jag täckte över "B". Jag tog ett foto av mig själv med en infraröd kamera och använde Photoshop för att få det att se väldigt hemskt ut och jag täckte min mun och såg förskräckt ut. (ungefär som "tala inte ont" apan. Jag tog ett foto av mig själv med en kolibri som flyger omkring 3 tum framför min näsa.

Så jag försöker inte bara ändra vinkeln, utan jag försöker göra varje foto kreativt och originellt och uttrycka min karaktär och vad mitt liv handlar om.

Hummingbird Whisperer

bum

Rollspel Pecos Bill

Jag skulle inte ha sagt det!

Jag är valrossen. (Eller åtminstone har jag sparris.)

Christian's World (efter Andrew Wyeths Christina's World.)

Alla bilder handlar om mitt liv och mitt tänkande och tas bara när jag kan tänka mig ett intressant sätt att skildra min värld.

Alla bilder copyright Gregory J. Scott. Alla rättigheter förbehållna.

Lämna en kommentar