Har du någonsin varit på ett bröllop och sett bruden komma lite närmare med en gäst på ett sätt som du tyckte var olämpligt?

Åh helvete ja! Omedvetet var den gäst jag.

Låt mig förklara;

Bruden och jag arbetade tillsammans och hade också varit nära vänner länge. Vi delade alltid det vänskapsbandet men jag såg henne aldrig som något annat än en syster / kompis. Hon träffade en yngre kille och blev sedan förlovad med honom tre år in i deras förhållande. Jag var mer än glad för henne och ganska stolt över att se henne göra ett liv för sig själv. Hennes förhållande med honom var inte perfekt men jag gav henne alltid råd om hur man kan träna saker mellan varandra och så vidare. Hon hade en historia av fusk (som hon kunde göra ursäkter för) men jag såg det som att den här gången har hon mognat och lärt sig lärdomar från sitt förflutna.

Hennes bröllopsdag anlände och jag deltog med en grupp arbetskollegor och gemensamma vänner. Jag kom till ceremonilokalen och det visade några vänner var badrummet var och kom över brudgummen som grät otröstligt, som om han var vid en begravning. Han var omgiven av familj och vänner och efter att ha visat min andra vän vägen till badrummet närmade jag mig brudgummen och skakade hans hand medan jag gratulerade honom med dagen ... .. hans svar till mig var en högtidlig "ja, tack" och han såg ut ner och bort, gick sedan tillbaka till att bli tröstad av sin familj. Under ceremonin började saker och ting bli konstiga, bruden såg mig bland folkmassan och vinkade. Jag vinkade tillbaka. Under ceremonin inkluderade brudgummen i hans löften "" hon har en stor röv "... det var konstigt för oss ... vi tittade bara på varandra. Deras löften verkade väldigt torra utan känslor. Efter ceremonin flyttade vår grupp mot den nygifta kupén för att gratulera dem och bruden upptäckte mig igen från mängden och skrek ut mitt namn, kramade och kysste min check som jag tyckte var normal. Sedan flyttade vi bort för att vänta på mottagningen.

Mottagandet var när det i efterhand var konstigt. Jag märkte inte vid den tiden men det blev tydligt senare. Bruden hade placerat mig så att jag stod inför hennes bord (jag vet att hon gjorde sittplatser) och också var ett "arbetskollega" bord, vi var närmare brudbordet än familjen. Under mottagningen var det flera gånger hon gjorde handgester mot mig, munade saker eller gjorde "Jag tittar på dig" -gester. Utöver det var hon vid vårt bord minst ett dussin gånger hela natten, och stod för det mesta direkt bakom mig med händerna på mina axlar och bröst tryckta mot mitt baksida. Vid någon tidpunkt frågade jag var hennes man var eftersom jag inte har sett honom hela natten. Hon bjöd in mig att ta en drink med sig och dra mig också upp på dansgolvet. Jag såg henne sällan med den nya mannen och förutom den första dansen var han aldrig med henne på golvet, alltid ute eller någon annanstans. Paret åker till sitt hotell och hennes syster och jag skojar om att pranka henne och säga att hon ”tog mig hem den kvällen”. Det gjorde hon inte men detta kommer att komma senare. På enheten hem säger vår chef och några vänner att det inte kändes som ett bröllop eftersom talet etc bara kändes tvingat. Jag sa bara lycka till dem, det var en okej natt och fortsatte med livet.

Ungefär en vecka efter bröllopet får jag en text från bruden .... medan hon var på smekmånaden. Jag tyckte att det var lite konstigt men jag frågade bara hur det gick och sa sedan ha kul. Njut av din tid borta. Hon kom tillbaka till jobbet ett par veckor senare och det verkade normalt. Sedan tappade hammaren cirka 3 månader efter bröllopet. Jag pratade med henne via sms en kväll och hon berättade att hennes man hade sagt till henne "han ville inte gifta sig med henne, hon var fet och han lockades inte alls till henne på bröllopsdagen" .... allt detta och mer medan de plockar upp sina bröllopsbilder. Först trodde jag att hon skämtade och gjorde narr av situationen som att hon drog mitt ben. Hon sa att hon var seriös och jag blev typ arg att han skulle vara så ond och hjärtlös mot henne. Jag trodde att hon var utsatt för hans övergrepp och såg inte den andra sidan av det förrän mycket senare. Jag gav henne siffror till äktenskapsrådgivning, till stödsystem och sa att hon inte skulle ge upp och åtminstone försöka räkna ut det. Försök att få det att fungera. Hon fortsätter att berätta för mig alla dessa negativa saker han har gjort mot henne och jag började tycka mycket synd om henne. Hon sa till mig att han inte vill ha rådgivning och det är över.

Ungefär en månad efter det att allt började hade hon flyttat tillbaka till sitt mammas hus under tiden. Jag flyttade in i mitt nya hem och uppmanade henne att följa med mig och shoppa möbler för att få henne ut ur huset eftersom hon inte tillbringar för mycket tid med andra vänner från det hon sa. Den kvällen hade vi lite pizza hos mig och sedan händer det. Hon rörde sig nära mig och vi kysser hela natten. Hennes ex försöker ringa min mobiltelefon och hon blir arg och säger till mig att jag inte ska svara. Hennes bror hade tydligen sagt till honom att hon var med mig. Hon kommer tillbaka för att kyssa mig etc och under detta stannar jag och frågar om hon är säker. Hon berättar att det är över med sin man etc och att hon inte borde ha gift sig med honom. Hon berättar för mig att hon vill "" bli så illa med mig "på hennes bröllopsdag och att hon ständigt drömmer om mig .... ibland tydliga drömmar. Hon berättade att hennes syster försökte ta det tidigare skämtet med att "koppla ihop" med mig och att hon, den "" nya bruden ", blev riktigt arg på sin syster (hennes syster bekräftade detta senare).

Så därifrån bildades ett förhållande mellan oss som jag inte förväntade mig. Jag tyckte synd om henne och jag tror att det var där jag blev bristfällig. Min empati var hennes väg in. Det är hur hon skildrade sig för mig eftersom hon inte alls var ”offret” i sitt äktenskap. Senare fick jag veta att hon också har lurat på sin man. Hon gjorde en kommentar under vårt förhållande, som slängde röda flaggor åt mig. Hon uppgav att en kund vid vårt arbete bad henne att sova med honom och hon hade funderat på att göra det ... det var medan hon var förlovad med sin ex-man. Det var ett konstigt ur den blå kommentaren och jag hade ingen aning om varför hon skulle berätta det för mig och tro att jag skulle tycka att det var intressant. Hon är ganska manipulerande och vid ett tillfälle sa hon till mig att hon inte är en "lier eller en fuskare". Jag kände hennes historia, hon har en historia av att vara otrogen och helvete ... hon lurade till och med sin tidigare pojkvän för att få det vidare med den här killen hon gifte sig med.

Till slut slutade hon ligga och fuska på mig. Jag kunde se det hända. Det var en besvikelse men jag var också över hennes upptåg i slutet av vårt förhållande. Hon är väldigt mycket en parasitisk person. När jag fick reda på att hon fuskade och ljög bad jag om mina nycklar till mitt hus. Hon försöker spela några spel genom att gå på dejtingsajter och berätta om alla dessa killar som "vill ha henne" osv. Försöker göra mig avundsjuk, det var jag inte och det var inte så bra för mig. Hon försökte till och med få mig i trubbel eller avskedad från jobbet ... ... cheferna trodde inte på henne och så slutade hon slutligen. Tydligen hatade hon alla där. Bla bla bla. Jag har sett henne av och på, hon spelar fortfarande offret, använder fortfarande killar och fortfarande helt instabil. Jag lärde mig nog om henne från hennes familj, vänner och ex bfs för att veta att jag aldrig vill gå "dit" igen med henne. Vi har pratat sedan och har sagt till henne att jag är villig att bygga upp något från grunden med henne igen (vänskap). Jag behöver dock åtminstone respekt, för hon är en person med mycket låg ansträngning och har en tendens att stränga människor så länge de är användbara för henne .... några av hennes vänner sa detta till mig. Jag sa till henne att dörren är stängd men inte låst och jag kommer alltid att bry mig om henne men jag kan inte vara "den där" dörrmattvännen. Hon tog det som jag "ville" ha tillbaka henne, hennes ego är så mycket uppblåst av hennes arrogans att det inte är fattbart. Jag har värderingar och standarder som jag lever efter och jag vägrar att användas av någon som letar efter en lätt åktur. Om hon inte kan respektera mig, var ärlig osv ... kan hon hitta sig en annan person för att lägga till sin "Ex" -lista.

Redigera * Ovanstående är bara en liten sammanfattning av några mycket konstiga händelser med den här personen. Det finns många saker som hände som fick mig att fråga "" vem den här personen var "tyvärr. Före, under och efter relationen visade hon några mycket beteendeegenskaper som både fascinerade mig och fick mig att ifrågasätta verkligheten. Jag har aldrig träffat eller varit inblandad i någon så avskild. Hon är ganska manipulerande och hon bevisade det för mig flera gånger. Det sista strået var när hon började förneka de saker hon hade sagt och gjort ... även när jag hade bevis för det motsatta.

  • Jag fick ett meddelande som frågade om hennes "" beteendemässiga egenskaper "och tänkte att jag skulle lägga upp det här. Detta är ett exempel; Den här personen kan inte lita på. Hon har träffat en kille som hon träffat på en dejtingsajt sedan slutet av förra året. Hon förde honom till en ömsesidig aktivitet som vi båda fortfarande deltar i. Jag har en ny partner nu och vi är ganska nöjda tillsammans. Jag är inte fasad om mitt ex med andra killar eftersom jag är ganska likgiltig gentemot henne och jag engagerar mig inte riktigt med henne när vi är på samma plats. Lycka till henne om det här förhållandet fungerar. Jag önskar henne lycka till. Nyligen men min yngre systrar vän var på samma dejting tjänst i min hemstad. Min Ex-profil dök upp och stannade ”geo locked” i samma område i över en månad. Min ex bor ungefär en timmes bilresa från där min hemstad (men hon har precis börjat åka till Uni precis runt hörnet från mina föräldrars hus) och hennes nuvarande partner är ytterligare en timmes bilresa längre bort. Jag trodde ursprungligen att de hade gått ihop och hon var på jakt igen. Jag pratade med henne via messenger för några veckor sedan och hon bekräftade att de fortfarande var tillsammans osv och hon gjorde narr av honom för att hon ibland "ignorerar hans samtal" ... .. det är vad hon gör. Hon letar efter en ny leksak medan hon fortfarande är i ett förhållande med någon annan. Jag teoretiserar anledningen till att hon geo låste sin plats så långt borta, var för att hon kunde dölja sin profil för sin nuvarande pojkvän. Hon är SÅ lömsk. Det här är inte första gången hon gör detta mot en BF, hon är ganska manipulerande och när jag snusade en fuskare och började visa att jag var på hennes spår, satt hon framför mig vid ett tillfälle och höll i mina händer och sa till mig "" Hon älskar mig och hon går inte någonstans "... .. Jag visste att hon var full av det och träffade någon annan. Jag väntade bara på att hennes lögner skulle bita henne i röven, vilket de så småningom gjorde.

Lämna en kommentar