Har handskrivna ”tackanteckningar” gått ur modet efter att ha fått bröllop, examen, baby shower eller andra gåvor?

Har handskrivna "tackanteckningar" gått ur modet efter att ha fått bröllop, examen, baby shower eller andra gåvor?

Jag hoppas inte!

Inget jag känner till ger ett hjärtligt tack, bättre än en handskriven anteckning.

Även om det är tydligt att vi lever i en digital värld nu, tror jag inte att vi någonsin kommer att se att det är sant död.

När mina barn växte upp och fick presenter från vänner och familjemedlemmar insisterade jag på att innan de kunde bära det, leka med det eller spendera det, ett artigt tack måste skrivs först, precis som min egen mamma gjorde med mig. Det lärde mig att en meningsfull tacksedel verkligen gör skillnad. En handskriven tack är mer personlig.

Naturligtvis är vi alla upptagna med att leva våra liv, men i denna värld av elektronisk kommunikation som e-post, tweeting eller textmeddelanden, sticker inget ut mer eller låter folk veta hur mycket du uppskattar deras vänliga handling eller den gåva du fick , än ett personligt, handskrivet tackbrev.

En annan sak att tänka på, det tar verkligen inte mycket mer tid att hand skriva en anteckning än det gör att skicka en text eller ett e-postmeddelande.

Men det kommer alltid att finnas de som föredrar att erkänna en gåva med digitala enheter. Och det är okej!

Oavsett om du bestämmer dig för att skriva en anteckning, e-post, skicka en tweet eller sms är det viktiga att visa din uppskattning och tacksamhet.

Marie ~

Lämna en kommentar