Hår: Jag blev nyligen frisyr. Mitt hår var långt, och nu är det typ av mellanlängd, verkar kortare på grund av lockarna. Jag känner mig ledsen när jag tittar på de äldre fotografierna. Vad gör jag?

... Mitt hår var långt, och nu är det typ av mellanlängd, verkar kortare på grund av lockarna. Jag känner mig ledsen när jag tittar på de äldre fotografierna. Vad gör jag?
Saken är att det tar år innan mitt hår faktiskt växer i längd. De är lockiga, och tillväxten gör det bara lockigare och det dyker upp.

tl / dr: Förstå vad som hände och varför. Var tålmodig, var säker på att håret kommer att växa.

Vikten av det längre håret fick det att bli rakare. Genom att klippa den kortare minskade vikten, så att lockarna kunde dra upp. När den växer längre hänger den ännu längre igen.
Krullningen av ny tillväxt beror främst på hur du behandlar och stylar håret. Rådfråga en frisör som arbetar med kunder som har mycket lockigt hår och få dina lockar avslappnade. VAR FÖRSIKTIG att inte skada håret. Om du försiktigt kan räta ut håret hjälper det att räta ut den nya tillväxten något.

Hårväxtens hastighet är ungefär 1.25 centimeter eller 0.5 tum per månad, vilket är ungefär 15 centimeter eller 6 tum per år. Med åldern kan hårväxtens hastighet sakta ner till så lite som 0.25 cm eller 0.1 tum per månad.

Hur snabbt växer håret

Frisyrer är inte permanenta.

Lämna en kommentar