Har någon varit gift genom Tinder?

Ja. Mig. Det har varit ett bra sätt att hitta en partner (och ha mycket roligt i processen.)

Jag var singel, på en dejtingsajt, hade kul, men inte mycket framgång. När en vän 'tvingade' mig att åka på Tinder, gick jag motvilligt med på det.

Ja, Tinder är lite köttmarknad, men jag gillar det. Det är ärligt och mindre desperat än "de gamla sätten" som arbete, stormarknad eller bar. Baren är närmast Tinder. Kolla in människor, flirta, bli avvisade eller utbyta telefonnummer och se vad som händer. Bara du är inte full, så din bedömning försämras inte. Plus att de flesta är ensamstående och / eller tillgängliga.

Tinder får ett dåligt rykte, för 'alla är bara där för sex', vilket är sant om du med kön faktiskt menar kul - vilket kan vara sex. Jag hade mycket roligt och njöt av varje bit medan jag hade ögonen öppna för någon riktigt speciell.

Eftersom nästan alla är på Tinder (eller ljuger om det) finns det faktiskt en hel del anständiga partners - och till och med några bra. Jag hittade mina där och jag är väldigt glad att Tinder finns, för annars skulle jag aldrig ha träffat henne.

(Vi är olika nationaliteter, så människor brukar vara nyfikna på hur vi träffades. Vi tycker om att det är på Tinder, för a: Det är sant och b: vi gillar att chocka lite.)

Lämna en kommentar