Hur är det att förlora din oskuld på din bröllopsnatt?

Herregud, det var den största besvikelsen i mitt liv. Det blev bara okej för att jag älskade min man så mycket och senare fick jag också veta att många par inte ens har sex på sin bröllopsnatt! Så nuförtiden känner jag mig inte så illa om det, men då var det en stor, stor besvikelse, särskilt med tanke på alla saker som jag hade fått höra att förvänta mig och undervisade om.

Om du vill ha de grymma detaljerna gick det så här: lite besvärligt förspel, smärta, smärta, mycket smärta, herregud som gör så ont, och sedan lite blod och lite MYCKET smärtsam tryckning och sedan var det över. "Det är allt?" Jag trodde. Det här var vad jag skulle spara för och samtidigt som alla andra tycker är så bra? Jag grät nästan, inte av glädje eller kärlek, utan av en underlig känsla av sorg. Han var också lite generad men kärleksfull, men det var besvärligt och jag gömde min besvikelse genom att säga att det var "inte dåligt." Han ville prova igen ett par timmar senare men jag sa att jag var för trött från den långa dagen (det var sant) så vi sov. Eller åtminstone gjorde han det. Jag kommer ihåg att jag var uppe i timmar och grät tyst för mig själv förvirrad över vad jag hade gjort, kände en enorm blandning av känslor: besvikelse, smärta, sorg, till och med skuld för så länge sex var något du inte var förment att göra och plötsligt var det okej. Nästa morgon var jag okej.

Om jag skrev detta för tre år sedan skulle jag säga följande: att förlora din oskuld på din bröllopsnatt är inte troligtvis en trevlig upplevelse. Jag började inte njuta av sex förrän vi hade haft det i ett par år. Vi visste bara ingenting om våra kroppar (jag vet att det är konstigt att leva 20-några år och inte känner dig själv på alla dessa grundläggande och intima sätt, men ... så var det) länge efter att vi började ha sex men eftersom vi älskade varandra och det var något roligt att experimentera med, efter att smärtan från den första natten var över, lärde vi oss så småningom vad vi gillade.

Spola fram till idag. Jag har varit skild i två år nu (det är inte relaterat till vår bröllopsnatt, men andra inkompatibiliteter som uppstod med tiden), och kompenserar förlorad tid, träffar många män och, ja, de säger att kvinnor slog sina sexuella främsta i trettiotalet och jag kan definitivt verifiera att så är fallet! Jag kan bara säga att den yngre, naiva versionen av mig var just den: naiv. Om jag hade saker att göra om igen skulle jag ha gått med "publiken" i gymnasiet och gått hela vägen med pojkarna som jag träffade (medan jag praktiserade säkert sex, naturligtvis) eftersom sex är bra! Det enda som väntan gjorde för mig var att säga det uppriktigt, förstöra min bröllopsnatt genom att göra det till en enorm besvikelse och "sätta tillbaka oss" på år av vad jag nu förstår är helt naturliga och mänskliga nöjen. Jag önskar att jag hade lärt mig den verkliga sanningen om kärlek och sex och vad som är naturligt för människor under de år då jag först blev en sexuellt mogen varelse som tonåring så att när jag träffade min man kunde jag ha haft det som det innebar att para ihop honom.

Lämna en kommentar