Hur är det att ha dina nakna foton läckt från Snapchat?

Det var januari 2016 och jag började nyligen prata med min college senior. Han verkade vara en trevlig gentleman och var på sitt sista år. Han var bra på att inleda samtal så jag hade inget emot att prata med honom. Snart lade han till mig på Snapchat. En dag skickade han mig en bild av sitt hus och använde föremål i sitt rum som en del av samtalet, det verkade roligt och jag gick med. Efter att ha skickat några 2-3 bilder av fläkt, stol fick jag plötsligt en bild av honom penis vilket jag antar att han tänkte skicka till någon annan. Jag stängde Snapchat så snart jag kunde och hittade min whatsapp översvämmad med hans ursäkter. Jag var arg och frustrerad och blockerade honom i ögonblicket från allt möjligt men tystnade om det eftersom jag inte ville förstöra hans sista månader på college.

Så jag antar att skicka naken kan ge dig problem men att skicka nakna till fel person , ja det kan få dig i större problem. Jag var vänlig nog att förstå att hans ursäkter innebar att den bilden inte var för mig men om jag hade varit lite galen kunde bara en skärmdump ha förstört hans liv och lagt honom bakom galler.

Lämna en kommentar