Hur blockerar du taggning på Facebook-foton

Jag vet inte Facebooks riktiga svar på "varför" -delen men det hjälpte definitivt att göra fotofunktionen så användbar och populär alls. De vet att vissa människor vill inte kunna taggas alls men ur affärssynpunkt är det troligt att det att behålla det nuvarande läget hjälper mer än att tillfredsställa dessa användare.

Som sagt kan du inte inaktivera taggning alls. Du kan enkelt ta bort taggar och utöver det finns det ett alternativ att andra medlemmar inte ser foton du är taggade i (jag antar att de inte dyker upp i sin ström och taggen är osynlig - jag kan inte föreställa mig att de vann " inte kunna gå till fotot manuellt och titta på det)

Det är under sekretessinställningar> Anpassa inställningar (under tabellen)> Saker andra delar> Foton och videor jag är taggade i

Kanske någon vet exakt vad den gör. Jag har inaktiverat det och när någon taggar mig får jag ett meddelande. Om jag håller med taggen tar jag bort den först och taggar sedan mig själv (som sedan är synlig för andra)

Lämna en kommentar