Hur bra är New York Institute of Photography?

NYIP är utmärkt. Jag gjorde hela kursen i professionell fotografi under de tre åren du kan ta för att göra det (2009-2012 i mitt fall).

Du matchas med en professionell fotograf som instruktör / mentor som ger feedback på varje uppgift.

Alla projekt / uppdrag är utmanande. Jag tog kursen för lite professionell utveckling. Jag är författare / fotograf efter karriär och självlärd i fotografi.

Kursmaterialet var utmärkt, och du får behålla allt material för varje modul.

Hela kursen är ett certifikatprogram. I mitt fall var det häftiga, inte bara fick jag mitt certifikat utan också mina färdigheter och mina arbeten fick examen med NYIP Dean's Merit Award. Det tilldelas sällan sällan. Jag är fortfarande stolt över det. Dessutom licensierade NYIP en av mina projektbilder för framtida användning i kursmaterial.

Att ta NYIP-programmet är definitivt värt tid och undervisning. Det hjälper dig att bli en bättre fotograf.

Jag tog det som en fungerande semi-pro fotograf, och jag är glad att jag gjorde det. Det hjälpte mig att göra ännu bättre fotografier.

Och jag utvecklade ett bra samarbete med min mentor / instruktör, Deborah Ellen Matlack. Vi har varit långväga vänner på Facebook i flera år sedan NYIP. Och vi kommenterar varandras foton som vi lägger upp. 🙂

Lämna en kommentar