Hur bra är satsen 70-300 med Nikon D3400? Jag är ny på fotografering. Jag använder min DSLR på resor och funktioner främst. Är det värt att köpa 70-300?

När jag reser tar jag alltid mitt fasta 24 mm f / 2.8-objektiv med min Nikon F-filmkamera, fotograferar svartvitt. Jag använder också en så kallad ”normal” 50mm-lins. Enligt min erfarenhet är resefotografering alltid trevligare med vidvinkelobjektiv. Detsamma gäller för digital fotografering. Kitlinser är utformade för att säljas med kroppen så att köparen kan köpa både kamera och lins på en gång. De är vanligtvis gjorda av plastglas, är tillräckligt bra men inte lika bra som en separat glaslins. Kitlinser måste vara konkurrenskraftiga för att ingå i kamerakroppar. En 70–300 är ett bra köp men jag föredrar en bredare zoom med mindre teleområde, som sagt tidigare, om du tar resebilder. Låt mig rekommendera en 18–250 f / 3.5 - 6.3 makrolins. vilket är ett av linserna jag använder med min Nikon D3200. Alla dessa kommentarer är naturligtvis min personliga åsikt.

Lämna en kommentar