Hur bra fungerar en MacBook Air med Photoshop och Illustrator, CS5.5-upplagan?

Jag skulle lägga till en viktig punkt som hittills inte nämnts:

Även om Air kommer att köra den faktiska applikationen ganska snabbt (faktiskt, både Photoshop och Illustrator startar snabbare på Air på grund av SSD-enheten) finns det ett betydande problem med lagringsutrymme. Både PSD och AI-filer kan bli ganska stora och speciellt om du har 128 GB-versionen kommer du att ta slut på utrymme snabb.

Jag skulle titta på det på det här sättet - om du bara förväntar dig att använda Photoshop & Illustrator ibland, kanske en gång i veckan, och du har en extern enhet etc - är du bra med Air.

Om du gör dagligt designarbete, och särskilt om du arbetar med RAW-filer innan Photoshop-redigering, kanske du vill överväga Pro både ur prestanda och lagringsperspektiv. Min DSLR spionerar ut skott 25MB en pop för .CR2-filer och sedan finns det den exporterade JPG eller PSD på toppen av det. Det lägger till!

Jag har personligen arbetat över hela Apple Mac-linupen (Mac Pro, iMac, Pro, Air) och jag tycker att en helt uppgraderad Macbook Pro är det bästa valet (för mig!) Eftersom jag kan få en ganska anständig prestanda på språng . Jag använder den för både grafisk design och 3D-modellering och rendering och den håller bra även för ganska tunga uppgifter.

Lämna en kommentar