Hur bra fungerar Photoshop och Lightroom på en MacBook Air 13 ’med 8 GB minne?

Jag använder bara CC-versionerna, och jag arbetar aldrig med någon datafil som är många gigabyte i storlek, så din körsträcka kan vara försiktig.

Tillbaka i tiden för att snurra hårddiskar kunde jag inte använda Xcode och Photoshop samtidigt, en var tvungen att stängas av, då fick jag 16 GB minne, och det var möjligt, nästan.

Nu i SSD-skivornas ålder går det löjligt snabbare. Jag köpte till och med en mitt i sortimentet Macbook, inte ett proffs, den lilla bedårande. Den har en m5-cpu, som bara är en liten bråkdel över 1 GHz i hastighet, jag har 8 GB minne och vet du vad? Photoshop CC och Lightroom CC fungerar bra på det samtidigt. Jag kör också virtuella maskiner och mycket annat skit.

Eftersom du siktar på 13 ″, skulle jag rekommendera att du får 16 GB minne om du kan, men du mår bra.

Lämna en kommentar