Hur bra kommer nya Microsoft Surface Pro 4 att fungera med Photoshop och Solidworks?

Hej, jag hade möjlighet att testa och granska en Surface Pro 3 (i5 4GB-konfiguration) med SolidWorks 2015 och jag kan säga att det är ett riktigt bra alternativ för SolidWorks-användare som värdesätter rörlighet och komfort. Eftersom Surface inte har något dedikerat grafikkort kommer du att förlora SolidWorks Realview-grafik (de flesta hardcore-användare värderar ändå inte det här alternativet). Men du märker knappast frånvaron av styrelsen om du inte använder Realview-grafik. Jag jämförde Surface Pro 3 med min nuvarande bärbara arbetsstation, en Dell M6600, och fann att Surface Pro jämfördes helt och hållet på varje SolidWorks benchmarktest jag skapade, och det var faktiskt snabbare att köra SolidWorks eget prestandatest. Det enda undantaget här skulle vara rendering, eftersom i7 på min Dell har 8 kärnor och Surface endast 4. Så i allmänhet skulle jag starkt rekommendera Surface för SolidWorks-användning, för medelstora komplexitetsprojekt kommer i5 med 4 GB att göra tricket, om du behöver stora sammansättningar eller snabbare rendering är det förmodligen en säkrare satsning att gå till i7 8GB. Touch-funktioner låter dig rotera, panorera och zooma 3D-vyn med fingrarna, men förutom det tycker jag att du bör fortsätta använda SolidWorks med en mus, dess gränssnitt var inte utformat för beröring eller penna.
Om du vill se min fullständiga recension (tyvärr är det på portugisiska men det finns många tabeller med resultat) är det här:

Lämna en kommentar