Hur bryter man in i en nakenfotokarriär i USA?

Det här svaret kan innehålla känsliga bilder. Klicka på en bild för att avmarkera den.

Så snart jag började hade jag ingen aning om vad som sålde, min kompis kom till mig omedelbart efter några års konsthögskola, vi tänkte sälja våra egna fotografier. Vi började skjuta Pic och vi hade omedelbart insett att vi inte uppenbarligen hade alldeles för många ledtrådar som människor är villiga att betala för. Vi tittade på webben och upptäckte den typen av nakna fotografier säljer !.

Jag sköt digitalkameran försökte fånga den grunden för mitt eget jobb.

De allra första fotografierna jag tog hade varit ganska hemska och vi insåg genast att vi (jag) inte var utrustade. Vi valde att vila och att jag drog några av mina bildpublikationer och romaner där jag förstod att det finns exempel på flera presenter som individer kan rikta sig till. Vi använde bilder för att lägga vår grund för om vi ville ta en vinnande bild:

Allt detta är några saker som jag hörde då: Vi valde en present som vi ville komma igång med - ett foto av hennes position med ryggen i digitalkameran, den uppmärksamhet som ryggraden - tände ut från mediasidan för att accentuera hennes kurvor. Vi såg att denna 'basiska' naken sköt i en handfull olika romaner och antog att det skulle vara en fantastisk plats att börja.

Att erkänna det som vi ville nå inom den här skytten hjälpte mycket. Att ta nakna bilder är inte lika lätt som att fånga en digitalkamera och ha bort din utrustning - det kan hjälpa dig att lära dig vilken bild du försöker få. Sträva i svart, men i början av vårt tag tar vi fortfarande färg.

Resultatet hamnade ganska inför en version.

Hon är en mycket underbar kvinna, även om de finaste människorna verkligen har ett par defekter eller fläckar i huden som vi har som kommer att vara väldigt iögonfallande på fotografier.

Jag tänkte ta färg och förvandla grafiken till vitt och svart efter, men när jag såg henne reagerade de fotografier som jag valt att ta svartvitt så fann jag att fotografierna förändrades helt i deras utseende och struktur.

De hade handlat om ditt system från bilderna och också mer av konturerna, belysningen, skuggorna etc. .. Värm utrymmet - acceptabelt, alltså ett funktionellt knep såväl som ett uppenbart

Se till att värmesystemet finns!

Jag såg ärligt talat inte det här svalens svalhet (jag hade mina kläder på efteråt vardera och kanske hade lite adrenalin i tanken att förstöra skottet) men min nära vän gjorde det utan tvekan.

Det är verkligen tufft att presentera och utseendemässigt skönt om du känner dig! Använd en längre tid Fokallängder - som kan variera från individ till person men vi upptäckte att saker och ting fungerade bättre när jag skjuter längre brännvidd. Möjligen hade det varit delvis att jag inte var på nära håll och privat för att jag sköt mina fotografier också att jag aktiverade mitt tema några personliga avstånd - även om att skotten när jag använde en långare lins var mycket bättre jämfört med människor som en gång sköt kort de.

Jag hade börjat skjuta en 50 mm lins men slutade med en Canon 85 mm primär lins som jag hade lånat av din goda vän för nästan hela fotograferingen och var verkligen nöjd med alla fotografier. Jag upplevde också en 70-200 mm lins som kom praktiskt nära slutet av fotograferingen efter att vi tagit några fotografier som var inriktade på att skjuta några fler närbildsfoton av delar av den mänskliga kroppen - nästan subjektiva sortfoton. Anonymitetshjälpmedel - något som vi upptäckte när vi flyttade är fotografierna genom vilka min nära väns huvud stängdes av i digicam bevisat på något sätt mycket mer fotogen än människor som hon hade dykt upp i digicam.

'' Det var inte så att hon kanske inte tilltalar eller att hon varit orolig med all denna specifika situation, men något med att titta på hennes ansikte visade sig bli något avböjande från denna grafik. Kanske inte titta på henne ta itu med på motsatt sida infogade ett litet pussel i dina foton.

Jag är nästan säker på hur exakt för att klargöra det på något sätt, men också grafiken blev bara en liten mindre vändning. Behålla dispositionen bekväm och trevlig - jag skulle ha bonusen att vara kompisar med mitt tema och också vara en dam själv hennes lätthet betydligt mer än när jag var man - men med alla de två positiva aspekterna var det absolut ett tillfredsställande möte för oss. Att bli naken framför någon annan person och bli den extra mannen står ofta mycket inför - men det kan också vara ganska humoristiskt om du gör det.

Vi valde den "underhållande" attityden och investerade mycket av den tidsperioden och skrattade som college-tjejer och jag tror att det tjänade oss att fortsätta förbi den allra första besvärliga punkten. Dessutom upplevde jag några filtar och lakan som var praktiska för att säkerställa att mina kameror involverade lyckades betala uppåt och bibehålla värmen. Vi använde dem för att fortsätta att täcka om vi skjuter ett antal av de stängande uppskotten i framtiden där de inte kan vara House Studio - vi använde ett par inställningar som fungerade effektivt.

En speciell var material som stöder typen och också en massa strålkastare tänder henne från båda sidor. Vi gjorde det med den allra första skytten som jag sa tidigare, det lämnade oss fortfarande med all konsekvens av hennes position inför den mörka bakgrunden. Vändningen satt över ett säte som vi täckte med ett lakan. Att vi betonade med solbelysning av ett fantastiskt fönster inuti mitt eget primära råd skulle alltid vara att vara säker på att det förblir lätt när det gäller din samling. Att du aldrig vill ha ditt teman rykte runt när du fixar konfigurationer och får installerade saker du vill att de ska bli mer avslappnade och inte heller hålla sig från ditt äventyr.

Okomplicerade skor - '' Jag vill att jag skulle kunna demonstrera några av de fotografier som vi tagit (av min nära vän kunde fascineras av detta eftersom det verkligen var bilder bara på grund av hennes partner tillsammans med henne och kanske inte massorna bara vid DPS) ändå de allra mest användbara bilderna blev mycket enkla fotografier.

Jag är inte säker på om detta verkligen hjälper men jag hittade ändå när jag slutade fixa min vän för en person som behöver ett porträtt och började försöka hitta konturer och fundera över hur ljuset har minskat på hennes egen kropp (mer som en bild) som jag började hitta de mest användbara resultaten. Som en följd av att jag skulle stå, sitta i mysiga ställningar och observera mig själv komma runt henne längre än med hennes rörelse.

Cover - en andra lektion som vi upptäckte under eftermiddagen som individer tog var ibland mindre hud skulle vara längre. Vi försökte ett par skott där mitt tema täckte sig själv på många sätt - genom att använda hennes armar och händer för att betala sitt täta bröst eller där hon var i samma position hade en knäppt skjorta. När det var många hamnade hennes mans favoriter.

Totalt av fotograferingsäventyret var en naken individ tydligt en som har varit en fantastisk inlärningsupplevelse. Jag är inte säker på att det kommer att vara något jag kommer att göra (även om min nära vän skulle vilja göra det för hans eller hennes 20-årsjubileum) men det hade helt klart varit en som utbildade mig massor av.

Jag kommer att vara säker på att många olika DPS-publik har äventyr som de kan bidra för i feedbacken nedan - jag räknar med att lära av dig personligen. Efter veckors studier av testning och online-kamera valde vi några vinnande grafik varefter vi började fotografera . Att ha en kraftfull grund redan innan vi tog på oss en uppställning hade hjälpt oss mycket, effekten blev så långt överlägsen än vad vi någonsin skulle visualisera att den kommer att bli.

Prova och lycka till!

Lämna en kommentar