Hur en introvert som inte är dansare kan dansa vid ett indiskt bröllop?

Jag hade varit på en familjemöte med läkare med min man. Värden pekade slumpmässigt på par att gå på scen, en efter en och han skulle ge dem en viss uppgift att avsluta. Av tio par var vi de sista. I det ögonblick vi gick på scenen började de spela en sång som jag inte ens hört och vi ombads att dansa. Jag blev nästan chockad, jag kunde ha avslutat alla de 9 uppgifterna med lätthet. Men dans är en sak jag aldrig skulle kunna göra även om jag skulle vara ensam. Och detta var framför cirka 150 vuxna och barn.
Äntligen dansade min man som sport, på vilket sätt han kunde men jag rörde mig inte en tum.

Nu är jag nu. Jag har en dotter på 4 år. Hon är redan så självmedveten som jag. Så hon skulle inte röra sig även om det är en folkmassa som dansar och det finns tio personer som matchar steg med henne. Hon gör det bara om jag gör det. För henne "om mamma är bra med det så är jag också". Och så dansar jag för hennes skull. Först när hon behöver se mig göra det.
Hur gör jag det? Väldigt enkelt. Håll bara i händerna, titta i ögonen och ge henne några steg att dansa. Och jag kommer att synkronisera med henne. Chuck låten, beats och publiken och njut.

Jag kan inte föreslå steg för att dansa eftersom jag inte känner till något.

Lämna en kommentar